Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Fortrolige samtaler hovedbilde
søndag 

Fortrolige samtaler

FORTROLIGE-SAMTALER_2015_Foto-Erik-Berg_13182

av Ingmar Bergman i en versjon for scenen av Liv Ullmann.
 

Liv Ullmann er tilbake i Norge, nå som regissør for teaterversjonen av Ingmar Bergmans Enskilda samtal – et stoff hun allerede har filmatisert med stor internasjonal suksess. 

Det handler om Anna, som på mer enn én måte må betale sannhetens pris. Dette er en historie Bergman mente bare Liv Ullmann kunne fortelle – en historie om kjærlighet, troskap, frihet og livsmot. Om alt det som utløser så stor glede og så dyp fortvilelse i våre liv.

Dramaet er basert på livshistorien til Ingmar Bergmans mor, og med utgangspunkt i morens hemmelige dagbok og Ingmars egne dagbøker har Liv Ullmann skapt et nytt manus for scenen.

– Det er en fortelling om en kvinnes hemmeligheter. Men mest av alt handler det om hvem våre hemmeligheter gjør oss til, sier Liv Ullmann.
Fortrolige samtaler er scenekunst på livet løs, og ingen vil gå uberørt fra dette møtet med regissøren og manusforfatteren Liv Ullmann og hennes håndplukkede skuespillerensemble.   

Forestillingen er en samproduksjon mellom Riksteatret og Nationaltheatret.

Går til mai 2016.

Les mer og kjøp billetter her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Snøfall – en juleforestilling
tirsdag
18:00

Snøfall – en juleforestilling

Teaterversjonen av Snøfall hadde urpremiere på Oslo Nye i 2018 og er basert på NRKs julekalendersuksess ved samme navn. Familieforestillingen mottok strålende anmeldelser og ble heddaprisnominert som Beste barneforestilling.

Eventbilde: Klasserommet av Cirka Teater
onsdag
19:00

Klasserommet av Cirka Teater

Med levende musikk på scenen, fiffige fortellergrep og visuell lek med objekter og rom viser skuespiller Anne Marit Sæther oss hvordan kunstens kraft kan endre vårt forhold til historien. Ikke gå glipp av denne lille perlen fra et av landets mest erfarne teaterkompanier!

Eventbilde: Jul med Prøysen – hyggelig juleteater for barn og voksne
lørdag
12:00

Jul med Prøysen – hyggelig juleteater for barn og voksne

Med flotte kostymer og en koselige julescene, blir det sang og musikk som vekker gamle juleminner hos voksne, og skaper nye verdifulle juleminner hos de små.