Søk i Aktiv i Oslo

Forró-Konsert & Danse-Party hovedbilde

Forró-Konsert & Danse-Party

Diego Oliviera

Forrige gang Diego Oliveira spilte i Norge holdt taket på å lette og gulvet på å rase sammen. 28. september kommer han tilbake! Han lover minst like god stemning som sist, og det blir DJs som spiller forromusikk før og etter konserten. Dette blir en brasiliansk helaften!

Til dere som ble skuffet over at forrofesten tok en brå slutt sist: Lørdag 28.september kan vi garantere at ingen kupper festen da Gamla ikke stenger før KL.03:00.

Kom på konsert med et av Brasils store forro-navn, skål i en caipririnha, dans, og opplev en liten bit Brasil før høstmørket setter inn for alvor!
https://www.youtube.com/watch?v=oStV5r7hHfA

Forró er en musikksjanger og pardans fra Nordøst-Brasil som lenge har levd i skyggen av samba og bossa nova men som nå blir stadig mer populær både i hjemlandet og i Europa. Dansen har for lengst inntatt mange av de europeiske storbyene og er nå på full fart inn i Oslo!

Oliveira er en av de store aktuelle forróartistene i Brasil. Oliveira har spilt på det som finnes av forróscener, og stått på scenen med de største av de nålevende forróstjernene. I 2007 ble han kåret til Brasils beste forróartist, i 2010 ga han ut sitt første soloalbum og i september skal han på Europaturne.

Har du lyst til å lære å danse forro? Bruno Figueredo starter nybegynnerkurs i forro fra 5. september – og det blir danseworkshop samme helg som konserten!
https://www.facebook.com/events/201528140013325/

Relaterte saker

Eventbilde: Musikklek for 4 – 5 åringer
fredag
00:00

Musikklek for 4 – 5 åringer

Musikklek er et populært tilbud for barn født i 2017 og 2018. Oslo Kulturfabrikk har undervisning ukentlig på Smestad skole og Vålerenga skole.

Eventbilde: Kontaktlek 3-6 år
lørdag
12:00

Kontaktlek 3-6 år

Øvelsene baserer seg på dans og er med på å trene barnets koordinasjon, balanse og styrke. Leken stimulerer barnets og den voksnes kreativitet og glede ved fysisk aktivitet sammen.

Eventbilde: Bootyswing Burlesque varieté show @SALT
lørdag
19:00

Bootyswing Burlesque varieté show @SALT

Gjør deg klar for en spennende og unik kveld, fylt med fortryllende og varierte artister. Vi byr på glamorøs og glitrende burlesque, majestetisk poledance, og morsomt improteater.