Søk i Aktiv i Oslo

Førpremiere på Prometheus hovedbilde

Førpremiere på Prometheus

Førpremiere på Prometheus på Colosseum

Torsdag 31. mai klokken 21.00 er det førpremiere på Prometheus. Da letter Oslos største romskip Colosseum, med kurs mot Ridley Scotts (Alien, Blade Runner) episke univers.

Vi ruller selvfølgelig ut den svarte løperen, tenner faklene og deler ut fantastiske premier til noen heldige vinnere før take-off. Med PROMETHEUS skaper Ridley Scott en ny banebrytende mytologi. En gruppe forskere oppdager en ledetråd til menneskets opprinnelse på jorden som leder dem til universets mørkeste avkroker. Der blir de nødt til å kjempe for å redde menneskehetens fremtid. PROMETHEUS er filmet i 3D og har bl.a Noomi Rapace, Michael Fassbender og Charlize Theron i hovedrollene. NB! Billetter til premieren 1. juni legges ut fredag 18. mai.

Kjøp billetter til førpremieren på Prometheus på Oslo Kino >>

Relaterte saker

Eventbilde: Star Wars: The Empire Strikes Back Live in Concert
lørdag
19:30

Star Wars: The Empire Strikes Back Live in Concert

Opplev filmsuksessen Star Wars: The Empire Strikes Back – Live In Concert i sin helhet på et stort lerret samtidig som Stockholm Concert Orchestra spiller den mektige originalmusikken av John Williams.

Eventbilde: God natt, Oslo
onsdag
00:00

God natt, Oslo

Litteraturfestival som avvikles på sensommeren og tar pulsen på aktuell samfunnstematikk og trender i litteraturens verden.