Arrangementet er fullført.

Førjulsverksted ved Østbanehallen hovedbilde
torsdag 

Førjulsverksted ved Østbanehallen

Østbanehallen 

Oslos koseligste førjulsverksted?

Mens vi venter på Ø vil det lørdag 7. desember bli arrangert førjulsverksted foran Østbanehallen. 

Førjulsverkstedet skal være noe mer enn et vanlig julemarked. Vi vil at folk skal bidra selv og vi vil at de skal kose seg mens de gjør det. Derfor er alt gratis på førjulsverkstedet til Ø, forteller Trond Rusten, prosjektdirektør i Rom Eiendom.

 Førjulsverkstedet vil bestå av ulike boder som samlet inne i et tipi-telt med varme, sitteplasser og julesanger utgjør en lun hule i desemberkulden. Og innholdet i bodene er det selvfølgelig Østbanehallens nye leietakere som står for.

 Det har vært viktig for oss å involvere leietakerne for å sikre at førjulsverkstedet blir en reell forsmak på hva du vil kunne finne på nye Østbanehallen, sier Rusten. 

Forskjellige aktiviteter

Gastropuben Royale som åpner på Ø vil vise frem ulike typer spekemat, gløgg og juleøl. Hos Bella Bambina vil du kunne prøve ut ulike typer biscotti – en klassisk italiensk kakesort som har en spesielt nær tilknytning til julen i hjemlandet. Kokketalentet Christer Rødseth skal få sitt eget restaurantkonsept på nye Østbanehallen, og vil stille opp på førjulsverkstedet med knekk, drops og andre godsaker.Den anerkjente bakebloggeren Elin Vatnar Nilsen vil bruke sine konditorferdigheter til å lage årets fineste og mest smakfulle julemarsipan.

Mens vi venter på Ø

Førjulsverkstedet er et av flere spennende arrangementer og aktiviteter som skal bidra til å korte ned ventetiden på nye Ø. Arbeidene på Østbanehallen ble påstartet 1. oktober 2013 og vil pågå frem til høsten 2014, og i tiden frem mot åpningen kan du gjennom alt fra mat til musikk få en forsmak på hva nye Ø skal være.

Førjulsverkstedet holder åpent foran Østbanehallen lørdag 7. desember fra kl. 12.00 – 18.00, og  alle er hjertelig velkomne til å være med på førjulsmoroa – mens vi venter på Ø. 

Relaterte saker

Eventbilde: Grand Opening av La Fable 24. september 2021 
torsdag

Grand Opening av La Fable 24. september 2021 

Rydd plass i kalenderen. Paris har ankommet Oslo! La Fable tatt den parisiske brasserie-atmosfæren til byen og det kokkeleres til perfeksjon på kjøkkenet med parisisk kjøkkensjef i spissen. Definitivt byens beste bar- og brasserie-nyhet.

Eventbilde: Ny utstilling: Sand i maskineriet – på Teknisk museum
torsdag

Ny utstilling: Sand i maskineriet – på Teknisk museum

Nasjonalmuseet har inntatt Teknisk museum med 27 kunstverk. Noen av dem er opplagte «brudd», mens man kan lure på om andre egentlig alltid har stått på museet. 

Eventbilde: Røverstaden stand-up klubb
torsdag
20:00

Røverstaden stand-up klubb

Det blir nye komikere hver uke og fra scenekanten levers det en salig blanding av satire, galgenhumor, dagligdagse frustrasjoner, selvopplevde historier og punchlines.