Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Forfatterspirebonanza på Litteratur på BLÅ hovedbilde
torsdag 

Forfatterspirebonanza på Litteratur på BLÅ

Forfatterspirebonanza på Litteartur på BLÅLitteratur på Blå samler tre sentrale aktører innenfor litterær utdanning i Norden for å undersøke hvilken betydning forfatterskolene har for den litterær utviklingen hos skrivende mennesker.

I tillegg til å belyse de ulike skriveskolenes metoder for å utdanne skriveferdigheter, vil samtalen kretse rundt spørsmålet om forfatterskoler fører til litterær ensretting eller om de snarere bidrar til foredling av talentene.

Vi får besøk av forfatterspirer fra tre nordiske skriveskoler – henholdsvis Forfatterskolen i København, Litterär gestaltning ved Gøteborgs universitet ogForfatterstudiet ved Tromsø universitet. Samtlige tre skoler tilbyr en toårig utdannelse hvor skriveevne, leseferdigheter og tekstforståelse står i sentrum. Studentene kommer til Litteratur på Blå denne kvelden for å dele erfaringer og synspunkter fra de ulike skriveskolene.

Samtalen ledes av Runa Skolseg fra Litteratur på Blå.

Billettpris: 30,-

Les mer om arrangementet Forfatterspirebonanza >>

Relaterte saker

Eventbilde: Bokbad og kulturkveld i Kreftforeningens Vitensenter med Edvard Hoem og Ine Hoem
mandag
17:00

Bokbad og kulturkveld i Kreftforeningens Vitensenter med Edvard Hoem og Ine Hoem

Velkommen til kulturkveld og et spennende møte med Edvard Hoem, som er en av våre aller fremste forfattere i dag. Hans datter, musikeren Ida Hoem, setter den riktige stemningen med sine fengende melodier og tekster som forteller triste, fine og nye historier.