Søk i Aktiv i Oslo

Forfatterspirebonanza på Litteratur på BLÅ hovedbilde

Forfatterspirebonanza på Litteratur på BLÅ

Forfatterspirebonanza på Litteartur på BLÅLitteratur på Blå samler tre sentrale aktører innenfor litterær utdanning i Norden for å undersøke hvilken betydning forfatterskolene har for den litterær utviklingen hos skrivende mennesker.

I tillegg til å belyse de ulike skriveskolenes metoder for å utdanne skriveferdigheter, vil samtalen kretse rundt spørsmålet om forfatterskoler fører til litterær ensretting eller om de snarere bidrar til foredling av talentene.

Vi får besøk av forfatterspirer fra tre nordiske skriveskoler – henholdsvis Forfatterskolen i København, Litterär gestaltning ved Gøteborgs universitet ogForfatterstudiet ved Tromsø universitet. Samtlige tre skoler tilbyr en toårig utdannelse hvor skriveevne, leseferdigheter og tekstforståelse står i sentrum. Studentene kommer til Litteratur på Blå denne kvelden for å dele erfaringer og synspunkter fra de ulike skriveskolene.

Samtalen ledes av Runa Skolseg fra Litteratur på Blå.

Billettpris: 30,-

Les mer om arrangementet Forfatterspirebonanza >>

Relaterte saker

Eventbilde: Samtale: Mapping Black Europe
onsdag
18:00

Samtale: Mapping Black Europe

Samtale med Olive Vassell, Natasha A. Kelly og Michelle Tisdel om boken og temaet «Mapping Black Europe: Markers, monuments, memory».

Eventbilde: SELVBYGGEREN presenterer Ane Hjort Guttu
onsdag
18:00

SELVBYGGEREN presenterer Ane Hjort Guttu

Oslo kommunes kunstsamling inviterer til lansering av boken «Økern, august 2022». «Økern, august 2022» er Ane Hjort Guttus bidrag til Selvbyggeren.

Eventbilde: Julefruer – et hysterisk morsomt bokshow
onsdag
21:00

Julefruer – et hysterisk morsomt bokshow

«Julefruer» er et hysterisk morsomt bokshow med ville innslag om jul, vennskap, uvennskap og tusjkake med injisert brennevin. Og om litteraturen og slitet, sykdommene og alvoret.