Søk i Aktiv i Oslo

Foredrag og workshop: Lengselen etter kontakten til våre indre åpne rom hovedbilde

Foredrag og workshop: Lengselen etter kontakten til våre indre åpne rom

ntso

Workshop v/InnerLifeTerapeut Inger-Johanne Saxrud. Assistent; InnerLifeTerapeut Linn-Tanja Ørjasæter.

Meditasjon kl 13.00. Foredrag kl 14.30.

Inngang kr 150,-.

InnerLifeTerapeut Inger-Johanne Saxrud inviterer til en vandring i lengselen etter de åpne rommene i vårt indre, der vi kjenner at vi er forbundet med noe større enn oss selv.

I en støyende verden lengter vi ofte etter en stillhet og enkelhet som kan gi oss forbindelsen til vårt indre – og noe som er større enn bare meg. Der vi kjenner kontakten med våre indre verdier – og dette ”noe” vi kan kalle Gud.

I vår lengsel søker vi ofte ut i verden, etter opplevelser og erfaringer andre forteller om – og som vi håper skal hjelpe oss også. Og kanskje la oss slippe å møte smerten og angsten over alt vi har lært å stenge av for. Bare for å oppdage at andres erfaringer ikke fungerer for meg, det finnes ingen quick fix – jeg må gå min egen vei i mitt tempo. I stillhet og enkelhet. Men så saboterer jeg meg selv – hele tiden!

I InnerLife-konseptet har vi redskaper og metoder som kan hjelpe oss på denne veien. I dag inviterer Inger-Johanne Saxrud til en vandring i undring over hva vi lengter etter, hva som stopper oss, og hva som kan holde oss på sporet så vi klarer å holde kompasset stødig – midt i motstanden.


Sagveien 28. 2 etj.
0459, Oslo

Relaterte saker