Arrangementet er fullført.

Foredrag/kurs med Pengesnakk hovedbilde
tirsdag 
18:00
Deichmanske Bibliotek, hovedbiblioteket

Foredrag/kurs med Pengesnakk

24. mars inviterer vi dere til Det gamle biblioteket for å høre Lise Vermelid Kristoffersen sine tips og triks for privatøkonomien. Hun vil holde et foredrag som gir deg verktøyene og motivasjonen du trenger for å bruke pengene dine smartere.

Pris: kr 200,- + bill. avgift.
18 års aldersgrense
Varighet: ca 90 min

Dørene åpner kl. 18:00 – Arrangementsstart kl. 19:00
Adkomst : 37- bussen (Nydalen T) til Arne Garborgs plass

For snart fem år siden skrev Lise sitt første blogginnlegg om sparing. Bloggen kalte hun Pengesnakk og siden har podkasten med samme navn vokst og vokst i popularitet. Lise har alltid vært sparsom, samtidig som hun liker å jobbe og tjene penger. Hun forteller om egen sparing, hvordan hun tenker på penger, og deler det du trenger for å få en enda bedre økonomi.

Pengesnakk har det siste året blitt både podcast og bok, og Lise lever nå av å holde foredrag rundt omkring i landet. Lise synes det er skikkelig inspirerende å få motivere andre til å redusere forbruket. Og det er mye det Pengesnakk handler om. At man ikke har det mindre bra om man bruker mindre penger. Faktisk så er det mulig å ha det bedre med lavere forbruk!

Relaterte saker

Eventbilde: Digital Latteryoga
søndag

Digital Latteryoga

Bli med på digital latteryoga i høst? Åpent for alle som er nysgjerrig på latteryoga, og som trenger litt positivt påfyll i høstmørket.

Eventbilde: Musikalkurs  på Sentralen
fredag
16:00

Musikalkurs på Sentralen

Er du mellom 8- 10 år? Har du lyst til å lære teater, sang og dans? Nå har du sjansen! Om du har liten eller ingen erfaring fra før av spiller ingen rolle

Eventbilde: Rania Broud: Når rituelle praksiser møter europeisk teaterinnflytelse
torsdag
09:00

Rania Broud: Når rituelle praksiser møter europeisk teaterinnflytelse

Marokkansk teater befinner seg i krysningspunktet mellom egen fortellertradisjon, det europeiske teateret og som kulturbevaring av folklore. Foredraget holdes på norsk.