Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Foredrag/kurs med Pengesnakk hovedbilde
tirsdag 
18:00
Deichmanske Bibliotek, hovedbiblioteket

Foredrag/kurs med Pengesnakk

24. mars inviterer vi dere til Det gamle biblioteket for å høre Lise Vermelid Kristoffersen sine tips og triks for privatøkonomien. Hun vil holde et foredrag som gir deg verktøyene og motivasjonen du trenger for å bruke pengene dine smartere.

Pris: kr 200,- + bill. avgift.
18 års aldersgrense
Varighet: ca 90 min

Dørene åpner kl. 18:00 – Arrangementsstart kl. 19:00
Adkomst : 37- bussen (Nydalen T) til Arne Garborgs plass

For snart fem år siden skrev Lise sitt første blogginnlegg om sparing. Bloggen kalte hun Pengesnakk og siden har podkasten med samme navn vokst og vokst i popularitet. Lise har alltid vært sparsom, samtidig som hun liker å jobbe og tjene penger. Hun forteller om egen sparing, hvordan hun tenker på penger, og deler det du trenger for å få en enda bedre økonomi.

Pengesnakk har det siste året blitt både podcast og bok, og Lise lever nå av å holde foredrag rundt omkring i landet. Lise synes det er skikkelig inspirerende å få motivere andre til å redusere forbruket. Og det er mye det Pengesnakk handler om. At man ikke har det mindre bra om man bruker mindre penger. Faktisk så er det mulig å ha det bedre med lavere forbruk!

Relaterte saker

Eventbilde: Mat og vin i kombinasjon
torsdag
17:00

Mat og vin i kombinasjon

Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.

Eventbilde: Dypdykk: Tilbakeføring av samisk kulturarv
torsdag
18:00

Dypdykk: Tilbakeføring av samisk kulturarv

Bli med på omvisning og foredrag i utstillingen Kontroll, der vi ser på samiske gjenstander og snakker om tilbakeføring

Eventbilde: Guidet vandring: I hjertet av Oslo
lørdag
14:00

Guidet vandring: I hjertet av Oslo

Denne vandringen inneholder høydepunktene fra Oslo sentrum, og du får høre historier om kjente fanger, konflikter og liv og røre i Kvadraturen. Turen går hver lørdag kl 14.