Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Foredrag/kurs med Pengesnakk hovedbilde
tirsdag 
18:00
Deichmanske Bibliotek, hovedbiblioteket

Foredrag/kurs med Pengesnakk

24. mars inviterer vi dere til Det gamle biblioteket for å høre Lise Vermelid Kristoffersen sine tips og triks for privatøkonomien. Hun vil holde et foredrag som gir deg verktøyene og motivasjonen du trenger for å bruke pengene dine smartere.

Pris: kr 200,- + bill. avgift.
18 års aldersgrense
Varighet: ca 90 min

Dørene åpner kl. 18:00 – Arrangementsstart kl. 19:00
Adkomst : 37- bussen (Nydalen T) til Arne Garborgs plass

For snart fem år siden skrev Lise sitt første blogginnlegg om sparing. Bloggen kalte hun Pengesnakk og siden har podkasten med samme navn vokst og vokst i popularitet. Lise har alltid vært sparsom, samtidig som hun liker å jobbe og tjene penger. Hun forteller om egen sparing, hvordan hun tenker på penger, og deler det du trenger for å få en enda bedre økonomi.

Pengesnakk har det siste året blitt både podcast og bok, og Lise lever nå av å holde foredrag rundt omkring i landet. Lise synes det er skikkelig inspirerende å få motivere andre til å redusere forbruket. Og det er mye det Pengesnakk handler om. At man ikke har det mindre bra om man bruker mindre penger. Faktisk så er det mulig å ha det bedre med lavere forbruk!

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs i mexikanske tacos
tirsdag
17:00

Kurs i mexikanske tacos

Lag taco som i Mexico! Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Eventbilde: Kjenn din by: Ekeberg under andre verdenskrig
tirsdag
18:00

Kjenn din by: Ekeberg under andre verdenskrig

Bli med på en gratis vandring på Ekeberg. Hør om områdets betydning under krigen, om Æreskirkegården, det tyske propagandamaskineriets rolle på Ekeberg og flyttingen av flere tusen lik til Alfaset kirkegård.

Eventbilde: Kveldsåpent Nobels Fredssenter
onsdag
17:00

Kveldsåpent Nobels Fredssenter

Velkommen til kveldsåpent museum hver onsdag. Arrangementer og omvisninger er inkludert i billetten!