Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Folk og røvere i Kardemomme by på Nationaltheatret hovedbilde
torsdag 

Folk og røvere i Kardemomme by på Nationaltheatret

Folk og røvere i Kardemomme by på Nationaltheatret

FOLK OG RØVERE I KARDEMOMME BY

I Egner-året 2012 setter Nationaltheatret opp en nyoppusset Kardemomme by. Premiere 13. oktober. Nye datoer i salg nå!

Historien er den samme, om Tobias i tårnet, trikkefører Syversen og vesle Kamomilla. Men vent deg en musikalsk festforestilling i ny drakt.

I Thorbjørn Egners jubileumsår, pusser Nationaltheatret opp Folk og røvere i Kardemomme by. Kostymene blir nye, og musikken og scenografien gis et løft. Skuespillere fra Nationaltheatrets ensemble går inn i rollene. Sammen med dansere, musikere og barn byr de på en festaften for hele familien. Regi har regissør og koreograf Lisa Kent. Ingeborg  Kvamme har ansvaret for kostymer og scenografi, med utgangspunkt i Egners Kardemomme by.    

Kardemomme er en ganske lite by, og den ligger så langt borte at det er nesten ingen som vet om den. Det er visst bare du og jeg og så noen til. Kardemomme er en ganske merkelig by og det hender meget der som ikke hender andre steder. Der går det kameler i gatene for eksempel, og der kommer også ruslende en elefant eller to – nå og da.

I byen bor Tobias med det lange skjegget, der bor trikkefører Syversen, barberer Sørensen og tante Sofie og vesle Kamomilla. Og der bor politimester Bastian som aldri har lyst til å  arrestere noen. Når han går sin lille tur gjennom byen, hilser han vennlig til høyre og venstre og passer på at alle har det godt.

Anbefales for barn fra 3 år og oppover.

Les mer om bestill billetter på Nationaltheateret >>

Relaterte saker

Eventbilde: Tid for glede – en stor begivenhet i norsk teater
søndag
16:00

Tid for glede – en stor begivenhet i norsk teater

Tid for glede – en teaterbegivenhet av de sjeldne!

Eventbilde: Teaterstykket Varm melk med honning
onsdag
19:00

Teaterstykket Varm melk med honning

Forestillingen er skrevet av Maiken Schjøll Frisch, og er et forsøk på å synliggjøre kampene i oss mennesker hva gjelder vår skeivhet.

Eventbilde: SOM FØR OG ETTER – en sort komedie
mandag
19:00

SOM FØR OG ETTER – en sort komedie

SOM FØR OG ETTER er en sort komedie om en families klare forventninger og uklare tolkninger i møte med livet, kjærligheten og døden.