Søk i Aktiv i Oslo

Folk og røvere i Kardemomme by på Nationaltheatret hovedbilde

Folk og røvere i Kardemomme by på Nationaltheatret

Folk og røvere i Kardemomme by på Nationaltheatret

FOLK OG RØVERE I KARDEMOMME BY

I Egner-året 2012 setter Nationaltheatret opp en nyoppusset Kardemomme by. Premiere 13. oktober. Nye datoer i salg nå!

Historien er den samme, om Tobias i tårnet, trikkefører Syversen og vesle Kamomilla. Men vent deg en musikalsk festforestilling i ny drakt.

I Thorbjørn Egners jubileumsår, pusser Nationaltheatret opp Folk og røvere i Kardemomme by. Kostymene blir nye, og musikken og scenografien gis et løft. Skuespillere fra Nationaltheatrets ensemble går inn i rollene. Sammen med dansere, musikere og barn byr de på en festaften for hele familien. Regi har regissør og koreograf Lisa Kent. Ingeborg  Kvamme har ansvaret for kostymer og scenografi, med utgangspunkt i Egners Kardemomme by.    

Kardemomme er en ganske lite by, og den ligger så langt borte at det er nesten ingen som vet om den. Det er visst bare du og jeg og så noen til. Kardemomme er en ganske merkelig by og det hender meget der som ikke hender andre steder. Der går det kameler i gatene for eksempel, og der kommer også ruslende en elefant eller to – nå og da.

I byen bor Tobias med det lange skjegget, der bor trikkefører Syversen, barberer Sørensen og tante Sofie og vesle Kamomilla. Og der bor politimester Bastian som aldri har lyst til å  arrestere noen. Når han går sin lille tur gjennom byen, hilser han vennlig til høyre og venstre og passer på at alle har det godt.

Anbefales for barn fra 3 år og oppover.

Les mer om bestill billetter på Nationaltheateret >>

Relaterte saker

Eventbilde: Barneomvisninger på Nationaltheatret
lørdag
11:00

Barneomvisninger på Nationaltheatret

Ser du etter noe gøy å gjøre sammen med barna i Oslo? Bli med på oppdagelsesferd gjennom Nationaltheatret og opplev hvordan teater blir til!

Eventbilde: Omvisning på Nationaltheatret
lørdag
12:00

Omvisning på Nationaltheatret

Bli med inn på Nationaltheatret, og opplev det magiske teaterhuset fra 1899 i detalj. Velkommen til en annerledes teateropplevelse!

Eventbilde: Hvem skal trøste Knøttet?
lørdag
12:30

Hvem skal trøste Knøttet?

Bli med på en reise inn i Tove Janssons magiske verden hvor et lite engstelig knøtt hjelpes ut av ensomheten og inn i fellesskapet og kjærligheten.