Søk i Aktiv i Oslo

Fødselshjelp for skribenter med forfatter Synne Sun Løes hovedbilde
lørdag 
10:00
Sentralen

Fødselshjelp for skribenter med forfatter Synne Sun Løes

Har du et støvete manus i skuffen? Har du fått skrivesperre? Prestasjonsangst? Har du blitt refusert og mistet troen på deg selv og din egen skriving? Eller våger du rett og slett ikke å sende inn et manus fordi du er redd for å bli avvist?

Å skrive er personlig, og kan sette i gang mange ulike følelser i ulike deler av prosessen. Identiteten settes på prøve. Mange går derfor rundt og tenker på «den boka» de en dag skal skrive, uten å skrive mer enn et par-tre sider. Eller de stopper kvartveis eller halvveis ut i manus. Uten at de helt vet hvorfor. Er du en av dem?

Dette er et helgekurs for deg som har skrevet før, men som ikke skriver nå (selv om du egentlig vil skrive).

‍Om kursholder:
Synne Sun Løes er gruppeterapeut, samtaleterapeut, livsstyrketrener og forfatter. Hun har erfaring med å holde kurs i både leseterapi og skriveterapi. Hun driver også sin egen private samtalegruppe-praksis. Hun driver også sin egen private samtalegruppe-praksis, hvor hun også har tilbud om individuell skriveveiledning og i minigrupper.

Foto: Anna-Julia Granberg

Relaterte saker

Eventbilde: Grunnkurs maskinstrikking hos Hånden på Verket
lørdag
10:00

Grunnkurs maskinstrikking hos Hånden på Verket

Ønsker du å lære grunnleggende arbeidsprosesser på strikkemaskinen? I dette kurset får du en gjennomgang av ulike mønsterteknikker, kanter og avslutninger. Utregning av oppskrifter og montering.

Eventbilde: Kongens Yoga Sauna Experience – Hot Yoga!
onsdag
07:00

Kongens Yoga Sauna Experience – Hot Yoga!

Beste starten på dagen må være å oppleve den magiske morgenstemningen på vakre Kongen Marina med Yoga Sauna Experience!

Eventbilde: Smak av juleøl og akevitt
fredag
19:30

Smak av juleøl og akevitt

Julens viktigste drikker, julesnacks og landets fremste akevittmester, Halvor Heuch. Få hjelp til å finne frem til de beste kombinasjonene og smakene.