Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Fødselshjelp for skribenter med forfatter Synne Sun Løes hovedbilde
lørdag 
10:00
Sentralen

Fødselshjelp for skribenter med forfatter Synne Sun Løes

Har du et støvete manus i skuffen? Har du fått skrivesperre? Prestasjonsangst? Har du blitt refusert og mistet troen på deg selv og din egen skriving? Eller våger du rett og slett ikke å sende inn et manus fordi du er redd for å bli avvist?

Å skrive er personlig, og kan sette i gang mange ulike følelser i ulike deler av prosessen. Identiteten settes på prøve. Mange går derfor rundt og tenker på «den boka» de en dag skal skrive, uten å skrive mer enn et par-tre sider. Eller de stopper kvartveis eller halvveis ut i manus. Uten at de helt vet hvorfor. Er du en av dem?

Dette er et helgekurs for deg som har skrevet før, men som ikke skriver nå (selv om du egentlig vil skrive).

‍Om kursholder:
Synne Sun Løes er gruppeterapeut, samtaleterapeut, livsstyrketrener og forfatter. Hun har erfaring med å holde kurs i både leseterapi og skriveterapi. Hun driver også sin egen private samtalegruppe-praksis. Hun driver også sin egen private samtalegruppe-praksis, hvor hun også har tilbud om individuell skriveveiledning og i minigrupper.

Foto: Anna-Julia Granberg

Relaterte saker

Eventbilde: Guidet ølsmaking
lørdag
17:30

Guidet ølsmaking

Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.

Eventbilde: Sean-nós dance workshop with the amazing Siobhan Butler. Musicians are welcome!
fredag
18:00

Sean-nós dance workshop with the amazing Siobhan Butler. Musicians are welcome!

Siobhan will be teaching fun and inspiring steps you can do solo or in a group. The classes are highly recommended for musicians and dancers alike! Open for all levels.

Eventbilde: Vegetar verden rundt
onsdag
17:00

Vegetar verden rundt

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Sammen med kokker fra Kulinarisk Akademi lager man mettende retter og dere får tips til alternative næringskilder.