Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Floating into the night hovedbilde
fredag 
18:00

Floating into the night

Pernille Dullerud Stig - Floating into the night

Tittelen peker på det tidkrevende arbeidet. Når man arbeider konsentrert og glemmer tiden. Plutselig har det blitt langt på natt.” – Pernille Dullerud Stig

Vi er stolte av å åpne utstillingsåret med Pernilles mystiske og skjøre blyanttegninger! Pernille har arbeidet med kunst i alle år og gikk ut fra Einar Granum Kunstfagskole i 2012. Siden det har hun jobbet videre med kunsten og stilt ut separat på flere barer. Med utstillingen “Floating into the night” debuterer hun nå med sin første galleriutstilling på Galleri Kunstgress, og vi håper du vil være med på å gi henne en varm velkomst!

“Utstillingen består av to parallelle serier. Gjennom møysommelig arbeid med blyanten visualiserer jeg tilstedeværelse. Uttrykket varierer fra abstrakt og figurativt til naive motiver som samtidig uttrykker et dypere alvor. De to seriene kan ses både i sammenheng og i motsetning til hverandre.” – Pernille Dullerud Stig

Åpningstider:

Fredag 6. mai: 18:00 – 22:00 (Utstillingsåpning)
Lørdag 7. mai: 12:00 – 18:00
Søndag 8. mai: 12:00 – 17:00

Salgsutstilling
Gratis inngang

Relaterte saker

Eventbilde: Din Bryllupsmesse på Grand Hotel
søndag
00:00

Din Bryllupsmesse på Grand Hotel

Velkommen til Din Bryllupsmesse, inkl. visning og stort gavedryss søndag 12. februar!

Eventbilde: Bryllupsmessen Grand Moments
søndag
00:00

Bryllupsmessen Grand Moments

Bryllupsmessen Grand Moments er en fest- og bryllupsarena for alle som ønsker seg noe nytt og litt annerledes. Her finner du de beste leverandørene under et og samme tak, slik at dere kan starte den spennende prosessen med å planlegge et av livets største øyeblikk! 

Eventbilde: Babymessen – Inspirasjon og gode messetilbud
lørdag
00:00

Babymessen – Inspirasjon og gode messetilbud

Babymessen er Norges største møteplass for gravide og småbarnsforeldre. Her vil du kunne kjøpe klær og tilbehør til rabatterte messepriser, teste ny babymat, barnevogner, bleier, barnebøker og mye annet!