Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Fisk- og skalldyrkurs på Kulinarisk Akademi hovedbilde
torsdag 

Fisk- og skalldyrkurs på Kulinarisk Akademi

Lær mer om hvordan mangfoldet av gode råvarer kan forvandles til delige retter, selvfølgelig med tilsvarende vin som følge.

Kulinarisk Akademi (KA) er et nasjonalt kompetansesenter for mat og drikke. KA har som mål å være et kunnskapssentrum, læremestere, inspirasjonskilde og det opplagte møtestedet for alle i verdikjeden mat og drikke

Kursavgiften dekker følgende:

• Foredragsholdere
• Råvarene under kurset
• Alt drikke til måltidet under kurset
• Kurskompendier
• Kursbevis
• Lån av forkle under kurset
• Lån av utstyr under kurset

Pris: 1850,- per pers.

Les mer om Fisk- og Skalldyrkurs >>

Relaterte saker

Eventbilde: OsLove – byhistorie for begynnere
torsdag

OsLove – byhistorie for begynnere

OsLove – byhistorie for begynnere- Få med deg historien bak dagens mangfoldige storby via app.

Eventbilde: Bokbad og kulturkveld i Kreftforeningens Vitensenter med Edvard Hoem og Ine Hoem
mandag
17:00

Bokbad og kulturkveld i Kreftforeningens Vitensenter med Edvard Hoem og Ine Hoem

Velkommen til kulturkveld og et spennende møte med Edvard Hoem, som er en av våre aller fremste forfattere i dag. Hans datter, musikeren Ida Hoem, setter den riktige stemningen med sine fengende melodier og tekster som forteller triste, fine og nye historier.

Eventbilde: Mat og vin i kombinasjon
fredag
17:00

Mat og vin i kombinasjon

Denne kvelden vil du lære om mat og vin i kombinasjon. Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere.