Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Filmvisning: En ballong til Allah hovedbilde
torsdag 

Filmvisning: En ballong til Allah

Filmvisning på Interkulturelt museum

Den norsk-tyrkiske filmskaperen Nefise vil sende ballongbrev til Allah for å endre kvinnenes rolle i den muslimske kulturen. Ved å følge sin mormors “Sufi”-vei, begir hun seg ut på en reise for å finne tilbake til mormors Islam. Filmen pendler mellom hennes faktiske reise og hennes drømmer. Hun erfarer diversiteten av Cairo, Istanbul og Oslo gjennom møtene med Nawal El Saadawi, Gamal Al Banna og Asma Barlas. Hun oppdager gjennom denne reisen likheten mellom islam, kristendom og jødedom samt den undertrykkelse av kvinner som finnes overalt.

Relaterte saker

Eventbilde: ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn
tirsdag

ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn

Et levende aktivitetssenter for barn. Her kan barna utfolde seg med kreative kunstaktiviteter, fysiske leker, fantasilek og gå på barnas egen kunstutstilling med prisvinnende og morsomme fotografier av dyr.

Eventbilde: Sing along-kino x GREASE
torsdag
18:00

Sing along-kino x GREASE

Gjør klar sangstemmen – 14. juli kan du synge for full hals til tidenes sommerfilm når Sentralen inviterer til sing along-kino med den populære sommermusikalen GREASE på storskjerm!

Eventbilde: West Side Story / Sommerkino på SALT
tirsdag
20:00

West Side Story / Sommerkino på SALT

I sommer viser vi et utvalg filmer på vår største scene, med mulighet for å kombinere filmopplevelsen med deilig mat, drikke, musikk og sommerstemning på kaikanten. Du må ta ut fribillett for å være sikret inngang.