Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Se Filmen ”Maiko” hovedbilde
søndag 
18:00

Se Filmen ”Maiko”

ntso

Filmen ”Maiko” vises på Den Norske Opera og Ballett. Til stede i salen er hovedkarakter og primaballerina Maiko Nishino-Ekeberg og filmregissør Åse Svenheim Drivenes. Etter filmen vil det være en samtale i foajeen med Maiko og Åse der du kan høre mer om arbeidet med filmen og Maiko.

Her kan du finne billetter.

Kort om filmen:
Maiko (31) har gjennom beintøff trening og hard disiplin nådd toppen av sin karriere som prima ballerina i den Norske Nasjonalballetten. Med moren som drivkraft bak hennes karriere,
solgte familien hus og bil for å sende Maiko til de mest prestisjefylte danseskolene. Hun var
bare ei jente da hun forlot sitt hjem i Japan for å komme til Europa for å bli profesjonell danser.
Som prima ballerina har hun oppnådd mye, men drømmer om å nå enda lengre. Samtidig er
Maiko er på et sted i livet hvor hun lengter etter et barn. Filmen fanger Maiko på et brytningspunkt i livet hvor hun kjemper for å holde seg på toppen og følge egne personlige drømmer. Gjennom enestående danseforestillinger fanger filmen kontrasten mellom den magiske skjønnheten i dansen og smerten til utøveren. Filmen inviterer publikum inn i et profesjonelt danseuniverset gjennom en engasjerende personlig historie og magisk dans og musikk.

Tid fra kl. 18.00 19.30

Relaterte saker

Eventbilde: Bli med på dansecamp i sommer!
tirsdag

Bli med på dansecamp i sommer!

Kirkenær Ballettskole har dansecamp for barn fra 1. – 7. klasse i uke 25, 26, 32 og 33. Campene gir danserne en fin mulighet til å teste ulike typer dans, og bli kjent med mange nye dansevenner.

Eventbilde: Sommerens dansecamp for ungdom
tirsdag

Sommerens dansecamp for ungdom

Kirkenær Ballettskole har dansecamp for barn fra 6. – 10. kl. og vgs i uke 25, 26, 32 og 33. Campene passer for deg som satser på dans, og som ønsker intensiv trening med tekniske og «danseriske» utfordringer.

Eventbilde: Akerselva Kvinnekor til Røverstaden
lørdag
20:00

Akerselva Kvinnekor til Røverstaden

Velkommen til Sommerkonsert med Akerselva Kvinnekor! Sammen med dansegruppa Oslo Tap Crew, blir dette en vill kombinasjon av kor og dans.