Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Se Filmen ”Maiko” hovedbilde
søndag 
18:00

Se Filmen ”Maiko”

ntso

Filmen ”Maiko” vises på Den Norske Opera og Ballett. Til stede i salen er hovedkarakter og primaballerina Maiko Nishino-Ekeberg og filmregissør Åse Svenheim Drivenes. Etter filmen vil det være en samtale i foajeen med Maiko og Åse der du kan høre mer om arbeidet med filmen og Maiko.

Her kan du finne billetter.

Kort om filmen:
Maiko (31) har gjennom beintøff trening og hard disiplin nådd toppen av sin karriere som prima ballerina i den Norske Nasjonalballetten. Med moren som drivkraft bak hennes karriere,
solgte familien hus og bil for å sende Maiko til de mest prestisjefylte danseskolene. Hun var
bare ei jente da hun forlot sitt hjem i Japan for å komme til Europa for å bli profesjonell danser.
Som prima ballerina har hun oppnådd mye, men drømmer om å nå enda lengre. Samtidig er
Maiko er på et sted i livet hvor hun lengter etter et barn. Filmen fanger Maiko på et brytningspunkt i livet hvor hun kjemper for å holde seg på toppen og følge egne personlige drømmer. Gjennom enestående danseforestillinger fanger filmen kontrasten mellom den magiske skjønnheten i dansen og smerten til utøveren. Filmen inviterer publikum inn i et profesjonelt danseuniverset gjennom en engasjerende personlig historie og magisk dans og musikk.

Tid fra kl. 18.00 19.30

Relaterte saker

Eventbilde: Velkommen til babydans på Sentralen
fredag
13:00

Velkommen til babydans på Sentralen

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 måneder, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. I Babydans beveger foreldrene seg sammen med sine babyer i samspill med andre.

Eventbilde: Williamsburg by Night
lørdag
22:00

Williamsburg by Night

Williamsburg by Night – come for the food and stay for the party!

Eventbilde: Sommerkurs i dans og ballett
mandag
00:00

Sommerkurs i dans og ballett

Bli med på sommerkurs på Kirkenær Ballettskole – for barn, ungdom og voksne på alle nivåer! En super mulighet for deg som er nysgjerrig på dans, og som vil bli kjent med ballettskolen.