Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Film og seminar: En Frossen drøm – om Andrée-ekspedisjonen hovedbilde
søndag 
14:00

Film og seminar: En Frossen drøm – om Andrée-ekspedisjonen

ntso

Film og seminar: En Frossen drøm – om Andrée-ekspedisjonen

Søndag 30. mars kl. 14-17: ”En frusen dröm” film og seminar om Andrée-ekspedisjonen 1897 med ballong til Nordpolen. Med bl.a. regissør Jan Troell, skuespiller Sverre Anker Ousdal samt forfattere av to nye bøker om ekspedisjonen – Bea Uusma og Magnus Carlsson. Søndagsmiddag for de som så ønsker kl. 17.00. Kostnad 100.- for film og seminar. 200.- for film, seminar og middag. Mer information: www.voksenaasen.no/no/program


Ullveien 4
0791 Oslo

Relaterte saker

Eventbilde: ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn
tirsdag

ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn

Et levende aktivitetssenter for barn. Her kan barna utfolde seg med kreative kunstaktiviteter, fysiske leker, fantasilek og gå på barnas egen kunstutstilling med prisvinnende og morsomme fotografier av dyr.

Eventbilde: Sing along-kino x GREASE
torsdag
18:00

Sing along-kino x GREASE

Gjør klar sangstemmen – 14. juli kan du synge for full hals til tidenes sommerfilm når Sentralen inviterer til sing along-kino med den populære sommermusikalen GREASE på storskjerm!

Eventbilde: West Side Story / Sommerkino på SALT
tirsdag
20:00

West Side Story / Sommerkino på SALT

I sommer viser vi et utvalg filmer på vår største scene, med mulighet for å kombinere filmopplevelsen med deilig mat, drikke, musikk og sommerstemning på kaikanten. Du må ta ut fribillett for å være sikret inngang.