Søk i Aktiv i Oslo

Fifi Presents hovedbilde
lørdag 
18:00
SALT Arena

Fifi Presents

Velkommen til Fifi von Tassels burleskshow «Tits galore!»!

Burlesquekompaniet Fifi von Tassel presents så dagens lys i 2014 og skulle egentlig være «one night only», men 8 år senere, og over 50 produksjoner i inn og utland, kan vi trygt konstatere at Fifi presents – de har kommet for å bli!

For de som er ukjent med sjangeren burlesque, er dette en gammel revysjanger, proppfull av humor og sensualitet. Gruppen kan best beskrives som politiske lykkepiller i stringtruse, og vi lover glitter, god stemning, og mye, mye, MYE hud! Fifi er kveldens konferansier, og lover å lose dere gjennom kvelden på stødig vis.

Velkommen til Oslo Drag Festival 29. – 30. juli 2022!

Oslo Drag Festival er et initiativ fra dragmiljøet om å skape Norges første og eneste festival for scenekunsten DRAG! Festivalens formål er å løfte frem og vise det Norge har å by på av drag og andre sceneuttrykk som tangerer mot drag og skeiv scenekunst.

ID: 20 år

Kreditering
Bilde: Karina Klingen Rønning, design: Remi Johansen Hovda

 

Relaterte saker

Eventbilde: RHYTHM @Brød & Sirkus
torsdag
19:00

RHYTHM @Brød & Sirkus

RHYTHM er stolte over å arrangere social i samarbeid med Brød og Sirkus! Det blir musikk, sosialdans og gode drinker i baren, med andre ord- en super opplevelse i et godt miljø.

Eventbilde: Family Reggae Disco – familieaktiviteter
lørdag
14:00

Family Reggae Disco – familieaktiviteter

Family Reggae Disco kommer til Sentralen med DJs og sirkusaktiviteter som både barn og foreldre kan prøve ut sammen, samt en danseverksted som alle kan være med på!

Eventbilde: Viewing party av RuPauls DragRace: All Stars 7 med live acts
lørdag
21:00

Viewing party av RuPauls DragRace: All Stars 7 med live acts

«House of Bredsmules» tar over lørdagskvelden i Pyramiden på SALT med Viewingparty av den seneste sesongen med RuPauls DragRace. I tillegg til videostream av ukas episode, disker artistene opp med et nytt live-show før hver episode.