Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Festival St. Dans hovedbilde
lørdag 

Festival St. Dans

ntso

Festival St. Dans er en utendørs samtidsdansfestival ved Isdammen på Årvoll i Oslo. Festivalen er gratis og passer for alle! Den 23. august vil det vises fem dansestykker mellom kl. 2000 og ca 2230. Kveldsmørket i kombinasjon med deres lyssetting vil sette preg på dansebidragene, så vel som området generelt. Lørdag 24. august vil de samme fem bidragene vises mellom kl. 1200 og 1500. I tillegg vil vi tilby en gratis yogaklasse for store og små.

Årets fem bidrag er;
ULV ULV? av Ida Johannesen, Bio-trio av Meleat Fredriksson, Isolde Daun og Sandra Liaklev Andersen, Hummer og Kanari av KUB Collective, Time Stays av Elisabeth Beate Ludwig og How to love you av Tony Tran og Hedda Rivrud.

Her er det mulighet til grilling av medbrakt mat, og det vil i tillegg være en liten kafe på området. Så ta med god mat og drikke, sitteunderlag og klær etter vær!

En kul start på lørdagskvelden eller en perfekt søndagsutflukt for familien? Kom på Festival St. Dans og nyt dansekunst på Oslos kuleste utendørs arena!

Relaterte saker

Eventbilde: Bli med på dansecamp i sommer!
tirsdag

Bli med på dansecamp i sommer!

Kirkenær Ballettskole har dansecamp for barn fra 1. – 7. klasse i uke 25, 26, 32 og 33. Campene gir danserne en fin mulighet til å teste ulike typer dans, og bli kjent med mange nye dansevenner.

Eventbilde: Sommerens dansecamp for ungdom
tirsdag

Sommerens dansecamp for ungdom

Kirkenær Ballettskole har dansecamp for barn fra 6. – 10. kl. og vgs i uke 25, 26, 32 og 33. Campene passer for deg som satser på dans, og som ønsker intensiv trening med tekniske og «danseriske» utfordringer.

Eventbilde: Akerselva Kvinnekor til Røverstaden
lørdag
20:00

Akerselva Kvinnekor til Røverstaden

Velkommen til Sommerkonsert med Akerselva Kvinnekor! Sammen med dansegruppa Oslo Tap Crew, blir dette en vill kombinasjon av kor og dans.