Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Festival St. Dans hovedbilde
lørdag 

Festival St. Dans

ntso

Festival St. Dans er en utendørs samtidsdansfestival ved Isdammen på Årvoll i Oslo. Festivalen er gratis og passer for alle! Den 23. august vil det vises fem dansestykker mellom kl. 2000 og ca 2230. Kveldsmørket i kombinasjon med deres lyssetting vil sette preg på dansebidragene, så vel som området generelt. Lørdag 24. august vil de samme fem bidragene vises mellom kl. 1200 og 1500. I tillegg vil vi tilby en gratis yogaklasse for store og små.

Årets fem bidrag er;
ULV ULV? av Ida Johannesen, Bio-trio av Meleat Fredriksson, Isolde Daun og Sandra Liaklev Andersen, Hummer og Kanari av KUB Collective, Time Stays av Elisabeth Beate Ludwig og How to love you av Tony Tran og Hedda Rivrud.

Her er det mulighet til grilling av medbrakt mat, og det vil i tillegg være en liten kafe på området. Så ta med god mat og drikke, sitteunderlag og klær etter vær!

En kul start på lørdagskvelden eller en perfekt søndagsutflukt for familien? Kom på Festival St. Dans og nyt dansekunst på Oslos kuleste utendørs arena!

Relaterte saker

Eventbilde: Latin Night: Salsa
mandag
20:30

Latin Night: Salsa

Velkommen til en eksotisk kveld på Oslo Street Food med Norges største salsa & latin danseorganisasjon; Salsakompaniet!

Eventbilde: HYSJ – Hver torsdag på OSF
torsdag
22:00

HYSJ – Hver torsdag på OSF

HYSJ – Hver torsdag på Oslo Street Food med DJ Soulshock + DJ Astroblonde + gjester! Gratis inngang.

Eventbilde: El Cachivache Orkesta – Milonga/Konsert
søndag
18:00

El Cachivache Orkesta – Milonga/Konsert

Dette er et type arrangement for både tangodanseren og konsertpublikummet. Kom tidlig for å få din favorittplass, eller for å varme opp danseskoene.