Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Festival St. Dans hovedbilde
lørdag 

Festival St. Dans

ntso

Festival St. Dans er en utendørs samtidsdansfestival ved Isdammen på Årvoll i Oslo. Festivalen er gratis og passer for alle! Den 23. august vil det vises fem dansestykker mellom kl. 2000 og ca 2230. Kveldsmørket i kombinasjon med deres lyssetting vil sette preg på dansebidragene, så vel som området generelt. Lørdag 24. august vil de samme fem bidragene vises mellom kl. 1200 og 1500. I tillegg vil vi tilby en gratis yogaklasse for store og små.

Årets fem bidrag er;
ULV ULV? av Ida Johannesen, Bio-trio av Meleat Fredriksson, Isolde Daun og Sandra Liaklev Andersen, Hummer og Kanari av KUB Collective, Time Stays av Elisabeth Beate Ludwig og How to love you av Tony Tran og Hedda Rivrud.

Her er det mulighet til grilling av medbrakt mat, og det vil i tillegg være en liten kafe på området. Så ta med god mat og drikke, sitteunderlag og klær etter vær!

En kul start på lørdagskvelden eller en perfekt søndagsutflukt for familien? Kom på Festival St. Dans og nyt dansekunst på Oslos kuleste utendørs arena!

Relaterte saker

Eventbilde: Latin Night: Salsa
mandag
20:30

Latin Night: Salsa

Velkommen til en eksotisk kveld på Oslo Street Food med Norges største salsa & latin danseorganisasjon; Salsakompaniet!

Eventbilde: Bli med på workshops og milonga: Argentinsk tango!
lørdag
12:00

Bli med på workshops og milonga: Argentinsk tango!

De ettertraktede danserne Tomas Galvan og Gimena Herrera har imponert publikum over hele verden, og nå kommer de til Oslo!

Eventbilde: WHAT IS JAZZ – Sommerens råeste danseshow!
lørdag
19:00

WHAT IS JAZZ – Sommerens råeste danseshow!

Gå ikke glipp av WHAT IS JAZZ som spiller mellom 15. – 17. juni på Christiania Teater! Dette er en danseforestilling som viser jazzdansens bredde.