Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Får vi gull fra grønne poser? hovedbilde
mandag 
10:00

Får vi gull fra grønne poser?

avfallstrategi

Får vi gull fra grønne poser?

Nei, vi får jo ikke det, men vi får drivstoff da. Det er kanskje ikke like verdifullt som gull, men mye mer nyttig for bussene våre. Oslo får faktisk til ganske utrolige ting med avfallet ditt.

Vil du vite mer om hva Oslo tenker å gjøre med avfallet ditt fremover?  Mandag 30. mai inviterer vi alle som har sett en grønn eller blå pose til å bli bedre kjent med Oslos strategi for avfall frem mot 2025.

Vi vil spesielt invitere deg som synes resirkulering er noe skikkelig herk sammen med alle dere som dumpsterdiver. Alle miljøhipsterne der ute er hjertelig velkommen og det samme er dere som blir skikkelig tent av innovative teknologiske løsninger. Vi ønsker alle som er unge og skal bo i Oslo i mange år velkommen, og selvsagt dere som allerede har bodd her over et langt liv. Vi vil ha deg som resirkulerer for å redde kloden, du som gjør det for å imponere dama og alle dere som egentlig ikke tenker så mye over hvorfor, men bare gjør det.

Velkommen er dere alle!

Program:

  • Miljøbyråd Lan Marie Ngyuen Berg ønsker velkommen
  • Renovasjonsetaten presenterer avfallsstrategien for Oslo kommune
  • Innlegg fra høringsinstanser, diskusjon og åpen mikrofon.

www.oslo.kommune.no/avfallsstrategi

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Meld deg på her.

Relaterte saker

Eventbilde: Felix Gonzalez-Torres – Mellom oppløsing og ivaretakelse
tirsdag
17:00

Felix Gonzalez-Torres – Mellom oppløsing og ivaretakelse

I dette foredraget tar Øystein Ustvedt for seg Gonzalez-Torres’ karakteristiske bruk av vanlige, hverdagslige objekter, ofte knyttet til tap og sorgarbeid, og om hvordan omgivelsene og betrakteren trekkes inn som aktive aktører i flere av hans verker.

Eventbilde: Oslo Vegetarfestivals julemarked
lørdag
11:00

Oslo Vegetarfestivals julemarked

Bli med på en nydelig førjulshelg med supergod mat, kokkekurs, foredrag, aktiviteter, julegaver, nyheter, smaksprøver, bærekraftige bedrifter, julestemning og fantastiske mennesker!

Eventbilde: Pastakurs
mandag
17:00

Pastakurs

Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.