Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Familiepåske på Nobels Fredssenter hovedbilde
fredag 

Familiepåske på Nobels Fredssenter

07362_Malala-Kenya_©TanyaMalott-2014

Nobels Fredssenter – påsken 2015

Nobels Fredssenter holder åpent hver dag hele påsken. Museet for verdens viktigste pris ligger midt mellom Oslo rådhus og Aker Brygge og byr på opplevelser for hele familien. I den tiende fredsprisutstillingen i rekken får publikum oppleve Malala Yousafzais og Kailash Satyarthis ustoppelige kamp for barns rettigheter.

Til utstillingen om barnas helter har de også et aktivitetshefte med morsomme oppgaver og egen løype for barn. Med aktivitetsløypen kan små og store sammen utforske utstillingen.
 
Barn som er glade i å tegne kan nå være med og skape verdens lengste barnekunstutstilling! I samarbeid med Miniøya oppfordrer de barna til å tegne og komme med sine tolkninger av «Mitt hjem». På deres kafé Alfred ligger ark og fargeblyanter klare. Tegningene leveres i resepsjonen og blir stilt ut på Miniøya i Tøyenparken i slutten av mai. Kunsten skal henges opp på utsiden av gjerdet til glede for alle forbipasserende, lokalbefolkningen på Tøyen og festivalgjestene.

I påsken har de omvisninger på norsk og engelsk hver dag fra skjærtorsdag til 2. påskedag. Deres kafé Alfred har servering både inne og ute i senterets åpningstid.
 
Åpningstider i påsken: Hver dag kl. 10.00–18.00.
Omvisninger kl. 14.00 (engelsk) og 15.00 (norsk) lørdager, søndager og helligdager i påsken.
Billettpriser: Voksen kr. 90, Student/honnør kr. 60, Familiebillett kr. 160. Gratis for barn under 16 år.
 
Les mer om øvrige utstillinger og program på deres hjemmesider.

Foto: © 2014 Tanya Malott

Relaterte saker

Eventbilde: Velkommen til babydans på Sentralen
mandag
13:00

Velkommen til babydans på Sentralen

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 måneder, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. I Babydans beveger foreldrene seg sammen med sine babyer i samspill med andre.

Eventbilde: Julemarked på Edvard Munch vgs
tirsdag
15:00

Julemarked på Edvard Munch vgs

Edvard Munch vgs sine elevbedrifter på Håndverk, design og produktutvikling, Blomst, Interiør- og eksponeringsdesign og Kunst, design og arkitektur selger sine produkter.

Eventbilde: Opplev Frost på Det Norske Teatret!
onsdag
16:30

Opplev Frost på Det Norske Teatret!

La deg trollbinde av den nye sceneversjonen av Disney-musikalen Frost. Ta med hele familien og bli en del av den magiske stemningen!