Arrangementet er fullført.

Familiepåske på Nobels Fredssenter hovedbilde
fredag 

Familiepåske på Nobels Fredssenter

07362_Malala-Kenya_©TanyaMalott-2014

Nobels Fredssenter – påsken 2015

Nobels Fredssenter holder åpent hver dag hele påsken. Museet for verdens viktigste pris ligger midt mellom Oslo rådhus og Aker Brygge og byr på opplevelser for hele familien. I den tiende fredsprisutstillingen i rekken får publikum oppleve Malala Yousafzais og Kailash Satyarthis ustoppelige kamp for barns rettigheter.

Til utstillingen om barnas helter har de også et aktivitetshefte med morsomme oppgaver og egen løype for barn. Med aktivitetsløypen kan små og store sammen utforske utstillingen.
 
Barn som er glade i å tegne kan nå være med og skape verdens lengste barnekunstutstilling! I samarbeid med Miniøya oppfordrer de barna til å tegne og komme med sine tolkninger av «Mitt hjem». På deres kafé Alfred ligger ark og fargeblyanter klare. Tegningene leveres i resepsjonen og blir stilt ut på Miniøya i Tøyenparken i slutten av mai. Kunsten skal henges opp på utsiden av gjerdet til glede for alle forbipasserende, lokalbefolkningen på Tøyen og festivalgjestene.

I påsken har de omvisninger på norsk og engelsk hver dag fra skjærtorsdag til 2. påskedag. Deres kafé Alfred har servering både inne og ute i senterets åpningstid.
 
Åpningstider i påsken: Hver dag kl. 10.00–18.00.
Omvisninger kl. 14.00 (engelsk) og 15.00 (norsk) lørdager, søndager og helligdager i påsken.
Billettpriser: Voksen kr. 90, Student/honnør kr. 60, Familiebillett kr. 160. Gratis for barn under 16 år.
 
Les mer om øvrige utstillinger og program på deres hjemmesider.

Foto: © 2014 Tanya Malott

Relaterte saker

Eventbilde: Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet
onsdag

Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet

Utstillingen viser hvordan tamme og ville dyr er en del av Oslos historie, hva dyrene har betydd for byen, og hva byen har betydd for dyrene.

Eventbilde: «Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum
torsdag

«Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum

Utstillingen skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet. Passer for både barn, ungdom og voksne.

Eventbilde: Gratis torsdag på Naturhistorisk museum
torsdag

Gratis torsdag på Naturhistorisk museum

Her finner du utstillinger om geologi, zoologi, og klima og klimaendringer. Dette er et besøk som passer for hele familien!