Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Faenskap – intervju med Stig Sæterbakken hovedbilde
torsdag 

Faenskap – intervju med Stig Sæterbakken

Stig SæterbakkenStig Sæterbakken har gjennom en årrekke etablert seg som en slags jævelskapens talsmann, og gjennom hans siste tre romaner – Usynlige hender, Ikke forlat meg og Gjennom natten – ser vi mennesker brette ut de mørkeste sider ved seg selv, gjennom ekstreme situasjoner. Sæterbakken kaller dette løsrivelse, og ikke med negativt fortegn.

Fra en stummende mørk gang, videre gjennom en blendende hvit perm presenterer Sæterbakkens nye bok seg, Gjennom natten. Teksten står ikke tilbake for presentasjonen. I kjølevannet av et utroskap kommer sorgen etter sønnens brutale og tilsynelatende uforklarlige selvmord. Det legger familiefar og godt etablerte tannlege Karl Christian Andreas Meyer i grus. Romanen følger hans kamp ned i sorgmørket.

Det er duket for selvforakt i tekst og muligheten for løsrivelse i uutholdelig smerte. Stig Sæterbakken intervjues av Lisa Andrine Bernhoft-Sjødin fra Litteratur på Blå.

Tirsdag 8. november klokka 19:00 på Blå. CC: 30,-

Relaterte saker

Eventbilde: Bokbad og kulturkveld i Kreftforeningens Vitensenter med Edvard Hoem og Ine Hoem
mandag
17:00

Bokbad og kulturkveld i Kreftforeningens Vitensenter med Edvard Hoem og Ine Hoem

Velkommen til kulturkveld og et spennende møte med Edvard Hoem, som er en av våre aller fremste forfattere i dag. Hans datter, musikeren Ida Hoem, setter den riktige stemningen med sine fengende melodier og tekster som forteller triste, fine og nye historier.