Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

F.A.R. – ballettforestilling på Operaen hovedbilde
torsdag 

F.A.R. – ballettforestilling på Operaen

F.A.R. på Den Norske Opera og Ballett, med koreograf Wayne McGregorTi fantastiske dansere utfordrer fordreiningene, sensualiteten og følelsen av en tid gjennomsyret av søken etter viten. Alt til insisterende og nykomponert musikk av Ben Frost.

Inspirasjonen til F.A.R. har koreograf Wayne McGregor hentet fra Roy Porters bok Flesh in the Age of Reason, en historie om 1700-tallets oppdagelsesreiser inn i kropp og sjel.

For første gang kommer kompaniet Wayne McGregor | Random Dance til Norge. Foruten å være kompaniet der Wayne McGregor utvikler sin sterke koreografiske signatur, er de kjent for stadig å utvide dansens grenser og inkorporere ny teknologi og andre kunstuttrykk i danseverkene.

Wayne McGregor er huskoreograf ved Royal Ballet i London, og en av de mest etterspurte koreografene akkurat nå. Han har også vært stipendiat i eksperimentell psykologi ved universitetet i Cambridge, og flere av verkene hans er resultater av forskningsprosesser innen psykologi. Så også med F.A.R. Ifølge New York Times skaper han ”Some of the most exciting work in ballet on the planet”.

Forestillinger:

21. mai.-12 kl 19:00
22. mai.-12 kl 19:00
23. mai.-12 kl 19:00
24. mai.-12 kl 19:00

Les mer om forestillingen F.A.R. på Operaen >>

Relaterte saker

Eventbilde: Bli med på dansecamp i sommer!
tirsdag

Bli med på dansecamp i sommer!

Kirkenær Ballettskole har dansecamp for barn fra 1. – 7. klasse i uke 25, 26, 32 og 33. Campene gir danserne en fin mulighet til å teste ulike typer dans, og bli kjent med mange nye dansevenner.

Eventbilde: Sommerens dansecamp for ungdom
tirsdag

Sommerens dansecamp for ungdom

Kirkenær Ballettskole har dansecamp for barn fra 6. – 10. kl. og vgs i uke 25, 26, 32 og 33. Campene passer for deg som satser på dans, og som ønsker intensiv trening med tekniske og «danseriske» utfordringer.

Eventbilde: Akerselva Kvinnekor til Røverstaden
lørdag
20:00

Akerselva Kvinnekor til Røverstaden

Velkommen til Sommerkonsert med Akerselva Kvinnekor! Sammen med dansegruppa Oslo Tap Crew, blir dette en vill kombinasjon av kor og dans.