Søk i Aktiv i Oslo

F.A.R. – ballettforestilling på Operaen hovedbilde

F.A.R. – ballettforestilling på Operaen

F.A.R. på Den Norske Opera og Ballett, med koreograf Wayne McGregorTi fantastiske dansere utfordrer fordreiningene, sensualiteten og følelsen av en tid gjennomsyret av søken etter viten. Alt til insisterende og nykomponert musikk av Ben Frost.

Inspirasjonen til F.A.R. har koreograf Wayne McGregor hentet fra Roy Porters bok Flesh in the Age of Reason, en historie om 1700-tallets oppdagelsesreiser inn i kropp og sjel.

For første gang kommer kompaniet Wayne McGregor | Random Dance til Norge. Foruten å være kompaniet der Wayne McGregor utvikler sin sterke koreografiske signatur, er de kjent for stadig å utvide dansens grenser og inkorporere ny teknologi og andre kunstuttrykk i danseverkene.

Wayne McGregor er huskoreograf ved Royal Ballet i London, og en av de mest etterspurte koreografene akkurat nå. Han har også vært stipendiat i eksperimentell psykologi ved universitetet i Cambridge, og flere av verkene hans er resultater av forskningsprosesser innen psykologi. Så også med F.A.R. Ifølge New York Times skaper han ”Some of the most exciting work in ballet on the planet”.

Forestillinger:

21. mai.-12 kl 19:00
22. mai.-12 kl 19:00
23. mai.-12 kl 19:00
24. mai.-12 kl 19:00

Les mer om forestillingen F.A.R. på Operaen >>

Relaterte saker

Eventbilde: HYSJ – Hver torsdag på OSF
torsdag
22:00

HYSJ – Hver torsdag på OSF

HYSJ – Hver torsdag på Oslo Street Food med DJ Soulshock + DJ Astroblonde + gjester! Gratis inngang.

Eventbilde: Velkommen til babydans på Sentralen
fredag
13:00

Velkommen til babydans på Sentralen

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 måneder, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. I Babydans beveger foreldrene seg sammen med sine babyer i samspill med andre.

Eventbilde: Williamsburg by Night
lørdag
22:00

Williamsburg by Night

Williamsburg by Night – come for the food and stay for the party!