Søk i Aktiv i Oslo

F.A.R. – ballettforestilling på Operaen hovedbilde

F.A.R. – ballettforestilling på Operaen

F.A.R. på Den Norske Opera og Ballett, med koreograf Wayne McGregorTi fantastiske dansere utfordrer fordreiningene, sensualiteten og følelsen av en tid gjennomsyret av søken etter viten. Alt til insisterende og nykomponert musikk av Ben Frost.

Inspirasjonen til F.A.R. har koreograf Wayne McGregor hentet fra Roy Porters bok Flesh in the Age of Reason, en historie om 1700-tallets oppdagelsesreiser inn i kropp og sjel.

For første gang kommer kompaniet Wayne McGregor | Random Dance til Norge. Foruten å være kompaniet der Wayne McGregor utvikler sin sterke koreografiske signatur, er de kjent for stadig å utvide dansens grenser og inkorporere ny teknologi og andre kunstuttrykk i danseverkene.

Wayne McGregor er huskoreograf ved Royal Ballet i London, og en av de mest etterspurte koreografene akkurat nå. Han har også vært stipendiat i eksperimentell psykologi ved universitetet i Cambridge, og flere av verkene hans er resultater av forskningsprosesser innen psykologi. Så også med F.A.R. Ifølge New York Times skaper han ”Some of the most exciting work in ballet on the planet”.

Forestillinger:

21. mai.-12 kl 19:00
22. mai.-12 kl 19:00
23. mai.-12 kl 19:00
24. mai.-12 kl 19:00

Les mer om forestillingen F.A.R. på Operaen >>

Relaterte saker

Eventbilde: Latin Night: Salsa
mandag
20:30

Latin Night: Salsa

Velkommen til en eksotisk kveld på Oslo Street Food med Norges største salsa & latin danseorganisasjon; Salsakompaniet!

Eventbilde: Bli med på workshops og milonga: Argentinsk tango!
lørdag
12:00

Bli med på workshops og milonga: Argentinsk tango!

De ettertraktede danserne Tomas Galvan og Gimena Herrera har imponert publikum over hele verden, og nå kommer de til Oslo!

Eventbilde: Bachata Night
mandag
20:30

Bachata Night

Bli med RHYTHM dansestudio på en herlig Bachata Social Night, fylt av danseglede, nydelig musikk og god energi!