Søk i Aktiv i Oslo

Evig ung på Det Norske Teatret hovedbilde

Evig ung på Det Norske Teatret

Evig ung på Det Norske Teateret / Foto: Fin Serck-Hanssen/ Det Norske Teateret

Foto: Fin Serck-Hanssen/ Det Norske Teateret

Evig ung – Rock’n roll til du døyr. Etter to spilleperioder i teateret og turne landet rundt med Riksteatret, er det dags for mer geriatrisk galskap – Evig ung er tilbake på Det Norske Teateret.

Handlingen i Evig ung foregår i det som en gang huset Det Norske Teatret. Medieverdenen har tatt over alle kunstlige yttringer. Den ærverdige nynorskinstitusjonen fungerer som gamlehjem for skuesepillere med fortid som stjerner i de klassiske verkene til Shakespeare, Molière og Goethe, og i minneverdige musikaler fra den store perioden op slutten av 1900-tallet.

Evig ung er ikke en musikal. Det finner hverken nyskreven musikk, en nydiktet original historie, eller strålande scenebilder med dansere og stort orkester. I Erik Gedeons sangdrama er det skuespillerene som står i sentrum, og musikken har han valgt plant perlene i pop- og rockemusikken, låter som har både tekslig og ikke minst musikalsk dramatisk kvalitet. Disse praktnummerene fletter han så inn i en enkelt histore som sier noe som den verden vi lever i.

Skuespillere:
Thomas Bye
Charlotte Frogner
Trond Høvik
Gjertrud Jynge
Frank Kjosås
Marit Kolbræk
Anders Rogg
Maria Bock
Ingrid Jørgensen Dragland
Hallvard Holmen
Håkon Moe

Bestill billetter her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Romeo og Julie
lørdag
17:30

Romeo og Julie

I kvarandre oppdagar Romeo og Julie eit anna menneske som forstår og godtek dei for den dei er. At dei to ikkje kan få kvarandre, gjer berre tiltrekkinga sterkare. Og farlegare.

Eventbilde: En folkefiende av Henrik Ibsen
lørdag
18:00

En folkefiende av Henrik Ibsen

Maktkamp, korrupsjon, pressefrihet… Henrik Ibsens skuespill EN FOLKEFIENDE er høyaktuelt, mer enn 140 år etter at det ble skrevet.   

Eventbilde: Tryllefløyta
søndag
16:00

Tryllefløyta

Når Det Norske Teatret tek Mozarts operaverk til teaterscenen, blir det heile omgjort til ein publikumars draum.