Arrangementet er fullført.

European Championship i Suffleboard hovedbilde
torsdag 

European Championship i Suffleboard

 Shuffleboard

Da er det klart for European Championship i shuffleboard i Oslo 18.- 20. oktober. 

Mesterskapet er åpent for alle, men man kan kvalifisere seg inn gratis via lokale turneringer og bli ranket inn til European Championship. Følg med på info fra ditt lokale spillested! Vil du sikre deg plass allerede, kan du følge linken nedenfor for å kjøpe billett (billetter). 

Vi setter et maximalt tak på 100 spillere. De lokale spillestedene har fått totalt 30 plasser. Det betyr at det er 70 plasser som er mulig å kjøpe. Vi kommer tilbake med mer informasjon om turneringsoppsett. 

Fredag 18. oktober legger vi opp til en oppvarmingsturnering fra kl 20.00, som danner grunnlaget for rankingen de påfølgende turneringsdagene. Lørdag 19. oktober vil vi kjøre singelturnering med bankett på Kulturhuset på kvelden. 

Søndag 20. oktober, vil vi arrangere lagturnering (2 pers per lag). Dette forutsetter at det blir over 20 lag. 

Kulturhuset på Youngstorget

Hovedpremien er en tur til USA for å spille turnering mot verdens beste spillere, samt 10 000 kroner i premiepenger. Dette gjelder både singelturneringen og lagturneringen. Premien kan ikke overdras til andre eller omsettes på noen andre måter. 

Vi har gjort en avtale med Comfort hotel Express (200 meter fra Youngstorget) til kroner 620 per rom per natt. Det ligger noen få rom ute nå til kroner 390. Førstemann til mølla. Bestilling via +47 22 33 42 00 eller co.xpress.oslo@choice.no

Relaterte saker

Eventbilde: Omvisning i Ekebergparken
søndag
13:00

Omvisning i Ekebergparken

Få kulturelt påfyll utendørs! Ekebergparkens skulpturvandring kombinerer vakkert landskap, skulpturer av høy kvalitet og historie.

Eventbilde: UpSkill:Summer Gaming Camp
mandag

UpSkill:Summer Gaming Camp

En ferieaktivitet for ungdom mellom 13-16 år med interesse for gaming. Fem dager med et variert program spekket med læring og moro.

Eventbilde: Besøk Teknisk museum i sommer
tirsdag

Besøk Teknisk museum i sommer

Bli med på morsomme og lærerike aktiviteter ute og inne, på Teknisk museum hele sommerferien!