Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Et nevrososiologisk studie hovedbilde
tirsdag 

Et nevrososiologisk studie

468_2015_04_20_101530

Chateau Neuf  Tirsdag 28. april 2015

GalleriNeuf presenterer en installasjon av Robert Julian B. Hvistendahl. Kunstneren utforsker hjernen som en representasjon for selvet – det indre i hver av oss som ikke alltid blir sett.

Utstillingen består av en rekke ulike skulpturer som tar utgangspunkt i hjernen. Hver av disse representerer ulike deler av menneskesinnet. Samlet uttrykker installasjonen sinnet som helhet.

Prosjektet reflekterer over at den ytre fasaden sjelden er representativ for hele mennesket. Oppbrytningen av helheten åpner opp for å vise noe av kompleksiteten som gjemmer seg bak overflaten hos ethvert menneske.

Ved å bryte opp sinnet i flere deler og presentere dem som separate objekter, kan prosjektet si noe om hva delene består av, men også om hvordan de forholder seg til hverandre. Hvilke deler snakker sammen, og hva kommuniserer de, både til hverandre og utad?

Utstillingen står til og med torsdag 30. april.

Åpningstider: mandag – fredag kl. 18:00 – 20:00.

Relaterte saker

Eventbilde: Vikinghagens dag i Botanisk hage
lørdag
12:00

Vikinghagens dag i Botanisk hage

Vikingtiden er en viktig del av vår skandinaviske kulturarv og har også mange naturhistoriske sider. Opplev noen av plantene, dyrene og steinene som var viktige i hverdagen i vikingtiden.