Søk i Aktiv i Oslo

Et internasjonalt teaterspråk – Litteratur på Blå hovedbilde

Et internasjonalt teaterspråk – Litteratur på Blå

Litteratur på Blå: Et Internasjonalt teaterspråkRegissørkollektivet The Internationalists kommer til Blå for å gi publikum et intermedialt møte med teateropplevelsen og scenekunstfeltet.

Litteratur på Blå kobler seg på internett, og transcenderer landegrenser, så vel geografiske som kulturelle.

Med Skype som arbeidsverktøy og scene, eksperimenterer det internasjonale kollektivet – med den amerikanske regissøren Jake Witlenmed i spissen – nasjonalfølelsen og mellomkulturelle relasjoner. Ikke minst med hva det vil si å være personlig og nær i en så upersonlig arena som internett.

I disse dager er The Internationalists i sluttfasen av Global Playwriting Contest, der dramatikere fra hele verden er invitert til å delta. Ett stykke skal plukkes ut og spilles på hver regissørs respektive scene. Vi har med oss produsent Michael Sciarrone, som sitter i juryen.

Litteratur på Blås Lisa Andrine Bernhoft-Sjødin leder publikum gjennom kvelden.

Billettpris: 30,-

Les mer om “Et internasjonalt teaterspråk” på Litetratur på Blå >>

Relaterte saker

Eventbilde: SELVBYGGEREN presenterer Ane Hjort Guttu
onsdag
18:00

SELVBYGGEREN presenterer Ane Hjort Guttu

Oslo kommunes kunstsamling inviterer til lansering av boken «Økern, august 2022». «Økern, august 2022» er Ane Hjort Guttus bidrag til Selvbyggeren.

Eventbilde: Julefruer – et hysterisk morsomt bokshow
onsdag
21:00

Julefruer – et hysterisk morsomt bokshow

«Julefruer» er et hysterisk morsomt bokshow med ville innslag om jul, vennskap, uvennskap og tusjkake med injisert brennevin. Og om litteraturen og slitet, sykdommene og alvoret.