Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Et internasjonalt teaterspråk – Litteratur på Blå hovedbilde
torsdag 

Et internasjonalt teaterspråk – Litteratur på Blå

Litteratur på Blå: Et Internasjonalt teaterspråkRegissørkollektivet The Internationalists kommer til Blå for å gi publikum et intermedialt møte med teateropplevelsen og scenekunstfeltet.

Litteratur på Blå kobler seg på internett, og transcenderer landegrenser, så vel geografiske som kulturelle.

Med Skype som arbeidsverktøy og scene, eksperimenterer det internasjonale kollektivet – med den amerikanske regissøren Jake Witlenmed i spissen – nasjonalfølelsen og mellomkulturelle relasjoner. Ikke minst med hva det vil si å være personlig og nær i en så upersonlig arena som internett.

I disse dager er The Internationalists i sluttfasen av Global Playwriting Contest, der dramatikere fra hele verden er invitert til å delta. Ett stykke skal plukkes ut og spilles på hver regissørs respektive scene. Vi har med oss produsent Michael Sciarrone, som sitter i juryen.

Litteratur på Blås Lisa Andrine Bernhoft-Sjødin leder publikum gjennom kvelden.

Billettpris: 30,-

Les mer om “Et internasjonalt teaterspråk” på Litetratur på Blå >>

Relaterte saker

Eventbilde: Bokbad og kulturkveld i Kreftforeningens Vitensenter med Edvard Hoem og Ine Hoem
mandag
17:00

Bokbad og kulturkveld i Kreftforeningens Vitensenter med Edvard Hoem og Ine Hoem

Velkommen til kulturkveld og et spennende møte med Edvard Hoem, som er en av våre aller fremste forfattere i dag. Hans datter, musikeren Ida Hoem, setter den riktige stemningen med sine fengende melodier og tekster som forteller triste, fine og nye historier.