Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Ensemble Allegria – NÅ familiekonsert hovedbilde
lørdag 
14:00
Sentralen

Ensemble Allegria – NÅ familiekonsert

Det prisvinnende kammerorkesteret Ensemble Allegria har de siste årene gjort stor suksess med skolekonserter for elever i alle alderstrinn fra barneskole til videregående skoler i Akershus, Vestfold, Buskerud og Hedmark fylker. Nå inviterer de til familiekonserter på Sentralen med denne forestillingen.

Konsertprogrammet består av musikk av Tsjaikovskij og Biber, sidestilt med arrangementer av låter av Sigrid, AURORA og Pharrell Williams. Sammen med koreografer Pia Holden og Anne Ekenes fra Panta Rei Dansekompani, har Ensemble Allegria laget en helhetlig forestilling der uttrykket i musikken forsterkes av enkle sceniske grep.

Konserten er gratis, varer i 30 minutter og passer for alle fra ca 6 år og oppover. Etter konserten vil Ensemble Allegria ha et interaktivt opplegg for de besøkende.

KONSERTER
Lørdag 18. februar kl. 12.00 og 14.00 i Forstanderskapssalen på Sentralen
Søndag 19. februar kl. 12.00 og 14.00 i Forstanderskapssalen på Sentralen

Fotokreditering: Lars Opsta

Relaterte saker

Eventbilde: Vestkanttorvet – Oslos eldste faste marked
lørdag
09:00

Vestkanttorvet – Oslos eldste faste marked

På Vestkanttorvet har det vært antikk- og bruktmarked hver lørdag siden 1989. Her kan du komme for de mange tilbudene, det sosiale og de eksepsjonelt gode vaflene!

Eventbilde: Barnas sommer på Sentralen
lørdag
11:00

Barnas sommer på Sentralen

Dette er Sentralens egne, gratis arrangementsprogram for barn- og barnefamilier – arrangeres hver lørdag og søndag gjennom sommeren!

Eventbilde: Spøkelsesvandring for hele familien
lørdag
19:00

Spøkelsesvandring for hele familien

Bli med på denne historiske og skumle vandringen, som vil ta deg med fra i dag og tusen år tilbake i tid – hør de sanne, spennende og grøssende historiene!