Arrangementet er fullført.
Toralf Bølgen tar oss med på en reise i Cognacens verden hvor vi lærer om prosessen fra vin til edle dråper. Han er en av Norges ledende vin-og brennevinseksperter samt innehaver av restaurantene Bølgen & Moi.
Vi smaker oss gjennom et utvalg cognacer fra Bache-Gabrielsen som representerer et mangfold av hva jordsmonn, druer, eikelagring, tiden og kjellermesteren til sammen kan prestere.
OSLO SPEKTRUM, SPIS & DRIKK FESTIVALEN
Foredragsholder: Toralf Bølgen
Varighet: 45 min
Denne kvelden vil du lære om fransk mat og vin i kombinasjon. Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige klassiske franske retter med spennende smakskombinasjoner og flotte, franske viner
Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.
Dere smaker og lærer litt om forskjellige champagner og nyter også bobler i andre former, mens Christian Radich glir ut Oslofjorden.