Arrangementet er fullført.
Toralf Bølgen tar oss med på en reise i Cognacens verden hvor vi lærer om prosessen fra vin til edle dråper. Han er en av Norges ledende vin-og brennevinseksperter samt innehaver av restaurantene Bølgen & Moi.
Vi smaker oss gjennom et utvalg cognacer fra Bache-Gabrielsen som representerer et mangfold av hva jordsmonn, druer, eikelagring, tiden og kjellermesteren til sammen kan prestere.
OSLO SPEKTRUM, SPIS & DRIKK FESTIVALEN
Foredragsholder: Toralf Bølgen
Varighet: 45 min
Gastroteket Vika har Afterwork med DJ hver torsdag og fredag. Kom og få servert nydelig mat og drikke på denne gastropuben med en helt unik atmosfære og stemning.
God pizza handler om den perfekte deigen, riktig teknikk og gode råvarer. Kokkene på Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan du kan lage den optimale pizzaen.
Lær om ulike stykningsdeler av storfe, tilberedningsmetoder, tilbehør og om ulike typer øl. Kvelden avsluttes med å lage, så spise den ultimate biffretten med øl som passer til.