Søk i Aktiv i Oslo

En Munk i Helvete hovedbilde

En Munk i Helvete

ENMUNKIHELVETEparkteatretSKALERT-A4

Vi opplevde nettopp en utsolgt premiere og fullsatt ekstraforestilling på Gjøvik Kino & Scene. Nå er vi glade for å presentere dette litt annerledes talkshowet i hovedstaden. Torsdag 12. september blir det Oslo-premiere på Parkteatret!

“Du traff alle nerver i kroppen. Sorg, humor, kjærlighet, tålmodighet og mye mer. Fantastisk bra.” Laila, publikum.

“Sterk, ydmyk og naken, men allikevel balansert med humor og latter. Bra levert, du er tøff!” Cecilie, publikum.

Jon Haralds historie har i vår vært førsteside-oppslag på nrk.no, i Oppland Arbeiderblad og i Glomdalen. Og “God Morgen Norge” på TV2 i juni. Kom og opplev han ”live” på scenen! 

ET ÆRLIG TALKSHOW

Scenedialogen “En munk i helvete” er Jon Harald Gjesdals ærlige beretning om et liv i kloster, og hvordan klosteret nesten tok livet av ham. Det er fortellingen om en ung mann som finner et skremmende svar på det han søker. Men det er også en beretning om håp, tro og mulighet – og om hvordan livet kan vinnes tilbake.

I løpet av en time på scenen forteller Jon Harald Gjesdal fra Toten sin historie: om hvordan han som 22-åring ble med i klostersekten Mariasøstrene, om hvordan klosterlivet endte med psykiatrisk innleggelse, og om sin kamp for å finne tilbake til det livet sekten tok fra ham. På ekte totning forteller han åpent om sin angst for å leve, sin angst for å dø – og om sin leting etter kjærlighet fra Gud, fra andre og fra seg selv.

Men talkshowet har en lystig undertone: De absurde situasjonene står i kø når Jon Harald Gjesdal forteller om et liv i en lukket klosterverden.

“En munk i helvete” er blitt til gjennom et samarbeid mellom Jon Harald Gjesdal, komiker/konferansier Runar Nilsen og regissør Stefan Brunvatne. Gjennom dialog på scenen avdekker Jon Harald Gjesdal og Runar Nilsen den smertefulle historien – uten å dømme, uten å utpeke skyldige – men med en kompromissløs ærlighet.

Det vil bli vist autentiske bilder fra innsiden i sekten!

Jon Harald er fortsatt troende. Runar er ikke-troende.

Les de mange sterke tilbakemeldingene fra publikum ved å gå inn på ”En munk i helvete” sin hjemmeside https://jonharald.com/reaksjoner-fra-publikum/

Relaterte saker