Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

En Midtsommernattsadrøm hovedbilde
onsdag 

En Midtsommernattsadrøm

ntso

En midtsommernattsdrøm

Sandvika barne- og ungdomsteater ved ungdomsgruppa presenterer en moderne versjon av Shakespeares klassiske kjærlighetskomedie, godt krydret med sang, dans, tull og alvor.

Verden mest kjente par, Hippolyta og Thesevs, skal gifte seg og hele verdenspressen jager, som sultne hyener, etter noe å lage overskrifter av. Og ikke uten grunn. Under en tilsynelatende perfekt overflate ligger et aldri så lite kjærlighetsdrama og lurer. Hippolyta vil arrangere dobbeltbryllup med datteren, Hermia. Hun har allerede plukket ut sin datters utkårede: En kjekk og staut kar ved navn Demetrius, men Hermia har ingen planer om å gifte seg med Demetrius – hun har allerede en kjæreste: Lydia. Hippolyta synes det er ekkelt at to jenter skal være kjærester og nekter dem å være sammen, men Hermia står på sitt. Sammen med Lydia rømmer hun ut i skogen for å komme seg bort fra både familie og journalister. Demetrius og Hippolyta jager etter, men før de vet ordet av det, har de forvillet seg dypt inn i en skog som spiller etter helt andre regler, hva kjærligheten angår.

Spilles fra 9. til 11. april på Sandvika Lille Scene kl. 18:00 og 20:00 hver dag.


Kinogata 2
1300

Relaterte saker

Eventbilde: «Kjære Albert» – kan en mor velge bort sitt barn?
onsdag
19:00

«Kjære Albert» – kan en mor velge bort sitt barn?

Spørsmålene Albert Åberg-universet aldri ga svar på, ledet forfatter Monica Isakstuen til et av vestens siste tabuer.

Eventbilde: Barneomvisninger på Nationaltheatret
lørdag
11:00

Barneomvisninger på Nationaltheatret

Ser du etter noe gøy å gjøre sammen med barna i Oslo? Bli med på oppdagelsesferd gjennom Nationaltheatret og opplev hvordan teater blir til!

Eventbilde: Omvisning på Nationaltheatret
lørdag
12:00

Omvisning på Nationaltheatret

Bli med inn på Nationaltheatret, og opplev det magiske teaterhuset fra 1899 i detalj. Velkommen til en annerledes teateropplevelse!