Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

En Midtsommernattsadrøm hovedbilde
onsdag 

En Midtsommernattsadrøm

ntso

En midtsommernattsdrøm

Sandvika barne- og ungdomsteater ved ungdomsgruppa presenterer en moderne versjon av Shakespeares klassiske kjærlighetskomedie, godt krydret med sang, dans, tull og alvor.

Verden mest kjente par, Hippolyta og Thesevs, skal gifte seg og hele verdenspressen jager, som sultne hyener, etter noe å lage overskrifter av. Og ikke uten grunn. Under en tilsynelatende perfekt overflate ligger et aldri så lite kjærlighetsdrama og lurer. Hippolyta vil arrangere dobbeltbryllup med datteren, Hermia. Hun har allerede plukket ut sin datters utkårede: En kjekk og staut kar ved navn Demetrius, men Hermia har ingen planer om å gifte seg med Demetrius – hun har allerede en kjæreste: Lydia. Hippolyta synes det er ekkelt at to jenter skal være kjærester og nekter dem å være sammen, men Hermia står på sitt. Sammen med Lydia rømmer hun ut i skogen for å komme seg bort fra både familie og journalister. Demetrius og Hippolyta jager etter, men før de vet ordet av det, har de forvillet seg dypt inn i en skog som spiller etter helt andre regler, hva kjærligheten angår.

Spilles fra 9. til 11. april på Sandvika Lille Scene kl. 18:00 og 20:00 hver dag.


Kinogata 2
1300

Relaterte saker

Eventbilde: ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn
tirsdag

ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn

Et levende aktivitetssenter for barn. Her kan barna utfolde seg med kreative kunstaktiviteter, fysiske leker, fantasilek og gå på barnas egen kunstutstilling med prisvinnende og morsomme fotografier av dyr.

Eventbilde: Teaterkurs for voksne høsten 2022
mandag

Teaterkurs for voksne høsten 2022

Oslo Kulturfabrikk holder teaterkurs for voksne. Enten du vil øve på å snakke i forsamlinger, utvikle deg kreativt eller bare ha det gøy, er dette kurset for deg!

Eventbilde: Teaterforestillingen LYDASTRONAUTENE
lørdag
11:00

Teaterforestillingen LYDASTRONAUTENE

I 30 minutter skal vi sammen leke med lyder, utforske stemmen og finne musikk i de rareste ting-tingeling.