Arrangementet er fullført.

En kveld med Michelin-stjernekokken Thomas Rode Andersen hovedbilde
torsdag 

En kveld med Michelin-stjernekokken Thomas Rode Andersen

 280.jpeg

Michelin-stjernekokk Thomas Rode Andersen er den tredje resturantsjefen på legendariske Kong Hans Kælder i København siden åpningen i 1976.

Han har arbeidet ved flere av de beste resturantene i Danmark, og nylig bidro han til boken 3 stjerner i den berømte guiden, han lever og ånder for at maten skal være både sunn og velsmakende.

Nå kommer hans første bok på norsk, Tilbake til røttene, med denne manifisterer Thomas seg som en talsperson ikke bare for sunn mat av ypperste kulinariske kvalitet, men også for paleo som en livsstil med alle de elementene som det inkluderer: økologisk og kortreist mat, urtrening og respekt for naturen. Boken Tilbake til røttene er nå i salg og du er invitert til å møte forfatteren i Oslo eller Bergen gjennom spennende kvelsseminarer.

Relaterte saker

Eventbilde: Digitalt matlagingskurs – spansk aften
lørdag

Digitalt matlagingskurs – spansk aften

Matlagingskurs hjemme på ditt eget kjøkken! I løpet av ca 1,5 time guides du igjennom tilberedningen og ferdigstillingen av to deilige retter.

Eventbilde: Live digitalt vinkurs: Chardonnay
lørdag
20:00

Live digitalt vinkurs: Chardonnay

Vinkurs hjem i stua! I løpet av ca 1,5 time vil du få en god teoretisk innføring og smake to spennende viner.

Eventbilde: Smak av Reykjavik
torsdag
19:30

Smak av Reykjavik

Katlas Atli Már Yngvason inviterer til islandsk aften som del av Møt Reykjavik.