Arrangementet er fullført.

En kveld med Michelin-stjernekokken Thomas Rode Andersen hovedbilde
torsdag 

En kveld med Michelin-stjernekokken Thomas Rode Andersen

 280.jpeg

Michelin-stjernekokk Thomas Rode Andersen er den tredje resturantsjefen på legendariske Kong Hans Kælder i København siden åpningen i 1976.

Han har arbeidet ved flere av de beste resturantene i Danmark, og nylig bidro han til boken 3 stjerner i den berømte guiden, han lever og ånder for at maten skal være både sunn og velsmakende.

Nå kommer hans første bok på norsk, Tilbake til røttene, med denne manifisterer Thomas seg som en talsperson ikke bare for sunn mat av ypperste kulinariske kvalitet, men også for paleo som en livsstil med alle de elementene som det inkluderer: økologisk og kortreist mat, urtrening og respekt for naturen. Boken Tilbake til røttene er nå i salg og du er invitert til å møte forfatteren i Oslo eller Bergen gjennom spennende kvelsseminarer.