Arrangementet er fullført.
Michelin-stjernekokk Thomas Rode Andersen er den tredje resturantsjefen på legendariske Kong Hans Kælder i København siden åpningen i 1976.
Han har arbeidet ved flere av de beste resturantene i Danmark, og nylig bidro han til boken 3 stjerner i den berømte guiden, han lever og ånder for at maten skal være både sunn og velsmakende.
Nå kommer hans første bok på norsk, Tilbake til røttene, med denne manifisterer Thomas seg som en talsperson ikke bare for sunn mat av ypperste kulinariske kvalitet, men også for paleo som en livsstil med alle de elementene som det inkluderer: økologisk og kortreist mat, urtrening og respekt for naturen. Boken Tilbake til røttene er nå i salg og du er invitert til å møte forfatteren i Oslo eller Bergen gjennom spennende kvelsseminarer.
Matlagingskurs hjemme på ditt eget kjøkken! I løpet av ca 1,5 time guides du igjennom tilberedningen og ferdigstillingen av to deilige retter.
Vinkurs hjem i stua! I løpet av ca 1,5 time vil du få en god teoretisk innføring og smake to spennende viner.
Katlas Atli Már Yngvason inviterer til islandsk aften som del av Møt Reykjavik.