Michelin-stjernekokk Thomas Rode Andersen er den tredje resturantsjefen på legendariske Kong Hans Kælder i København siden åpningen i 1976.
Han har arbeidet ved flere av de beste resturantene i Danmark, og nylig bidro han til boken 3 stjerner i den berømte guiden, han lever og ånder for at maten skal være både sunn og velsmakende.
Nå kommer hans første bok på norsk, Tilbake til røttene, med denne manifisterer Thomas seg som en talsperson ikke bare for sunn mat av ypperste kulinariske kvalitet, men også for paleo som en livsstil med alle de elementene som det inkluderer: økologisk og kortreist mat, urtrening og respekt for naturen. Boken Tilbake til røttene er nå i salg og du er invitert til å møte forfatteren i Oslo eller Bergen gjennom spennende kvelsseminarer.
Unn deg en yogaøkt med en unik utsikt over Oslofjorden. Start dagen din på en avslappende måte og nyt en sunn frokost før resten av dagen begynner.
God pizza handler om den perfekte deigen, riktig teknikk og gode råvarer. Kokkene på Kulinarisk Akademi lærer deg hvordan du kan lage den optimale pizzaen.