Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Empty Bottles Broken Hearts – Albumslippfest hovedbilde
fredag 
21:00

Empty Bottles Broken Hearts – Albumslippfest

ntso

Empty Bottles Broken Hearts – Albumslippfest
+ Support: Marte Dæhlen
+ Klubb: Die With Yours Boots On

Internasjonalen, Oslo
Dørene åpner kl. 20.00
Inngang: 130,- (+ bill.avg)
Forsalg av billetter via TicketCo.no
ID: 20 år

Empty Bottles Broken Hearts har akkurat sluppet sitt andre album “Too Little Too Late”, og fredag 29. april returnerer de til tigerstaden og Internasjonalen for å feire dette.

Gruppa har i løpet av de 10 siste årene staket seg ut en egen kurs innen den norske country-floraen som best kan beskrives som neo-honky tonk, og som står i sterk kontrast til alternativ-countryen og bluegrassen som lenge har preget storbyscenen.

Med albumet “Too Little Too Late” fortsetter de å levere kompromissløs, tradisjonstro honky tonk anno 2016 med fortellinger om ensomhet, mislykket kjærlighet, drikking og knuste drømmer. De tåredryppende tekstene til tross, “Too Little Too Late” gir deg lyst til å jekke en pils og glemme alle bekymringer.

Support: MARTE DÆHLEN
Etter et par måneder aleine i Nashville i fjor høst, kom Marte Dæhle hjem med enda litt mer country i hjertet og twang på stemmebåndet. Hun begir seg nå ut på relativt glatte veier som solo-artist og låtskriver, men har beholdt mye av de såre drømmene fra ei tapt tid som småbytrubadur. Marte er egentlig vokalist og gitarist i det politiske folke- og bluegrassorkesteret Albert og Elise, men jobber nå med ny musikk etter litt andre noter. Det er fortsatt country, det er ganske ekte og det er i hvert fall veldig hyggelig å høre på.

Klubb: DIE WITH YOUR BOOTS ON
Etter konsertene spiller Die With Your Boots On skiver hele natta. DWYBO er Oslos eneste countryklubb og trekker fulle hus med DJ Lempern, DJ Mats Finnerud og DJ Læms bak platespillerne. Det går i country, bluegrass, southern rock og den slags gode greier.

Ta med deg cowboybootsene og rockeføttene, det garanteres herved svært god stemning!

Relaterte saker

Eventbilde: Tunisianlvr – Oslo Street Food
fredag
19:00

Tunisianlvr – Oslo Street Food

Tunisianlvr spiller Afro/Amapiano/UK/House og Hiphop-RnB av høy kvalitet. Hun har hatt gleden av å spille både i Paris og Oslo de siste årene, og gleder seg til å ta over byen med sin unike stil og sound.

Eventbilde: DJ ASTROBLONDE – Oslo Street Food
lørdag
23:00

DJ ASTROBLONDE – Oslo Street Food

ASTROBLONDE ble fort ettertraktet for sine dansbare og energiske DJ-sett, og
er på toppen av listen som en av de mest etterspurte DJ-ene i Norge.

Eventbilde: Sommerfesten på SNØ
onsdag
14:00

Sommerfesten på SNØ

Overlat årets sommerfest til oss! Festen starter i skibakken med gøyale aktiviteter og afterski. Etterpå fortsetter festen med grilling i varmen, og selvfølgelig afterski og DJ/show hele kvelden.