Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Empty Bottles Broken Hearts – Albumslippfest hovedbilde
fredag 
21:00

Empty Bottles Broken Hearts – Albumslippfest

ntso

Empty Bottles Broken Hearts – Albumslippfest
+ Support: Marte Dæhlen
+ Klubb: Die With Yours Boots On

Internasjonalen, Oslo
Dørene åpner kl. 20.00
Inngang: 130,- (+ bill.avg)
Forsalg av billetter via TicketCo.no
ID: 20 år

Empty Bottles Broken Hearts har akkurat sluppet sitt andre album “Too Little Too Late”, og fredag 29. april returnerer de til tigerstaden og Internasjonalen for å feire dette.

Gruppa har i løpet av de 10 siste årene staket seg ut en egen kurs innen den norske country-floraen som best kan beskrives som neo-honky tonk, og som står i sterk kontrast til alternativ-countryen og bluegrassen som lenge har preget storbyscenen.

Med albumet “Too Little Too Late” fortsetter de å levere kompromissløs, tradisjonstro honky tonk anno 2016 med fortellinger om ensomhet, mislykket kjærlighet, drikking og knuste drømmer. De tåredryppende tekstene til tross, “Too Little Too Late” gir deg lyst til å jekke en pils og glemme alle bekymringer.

Support: MARTE DÆHLEN
Etter et par måneder aleine i Nashville i fjor høst, kom Marte Dæhle hjem med enda litt mer country i hjertet og twang på stemmebåndet. Hun begir seg nå ut på relativt glatte veier som solo-artist og låtskriver, men har beholdt mye av de såre drømmene fra ei tapt tid som småbytrubadur. Marte er egentlig vokalist og gitarist i det politiske folke- og bluegrassorkesteret Albert og Elise, men jobber nå med ny musikk etter litt andre noter. Det er fortsatt country, det er ganske ekte og det er i hvert fall veldig hyggelig å høre på.

Klubb: DIE WITH YOUR BOOTS ON
Etter konsertene spiller Die With Your Boots On skiver hele natta. DWYBO er Oslos eneste countryklubb og trekker fulle hus med DJ Lempern, DJ Mats Finnerud og DJ Læms bak platespillerne. Det går i country, bluegrass, southern rock og den slags gode greier.

Ta med deg cowboybootsene og rockeføttene, det garanteres herved svært god stemning!

Relaterte saker

Eventbilde: Det norske solistkor – Julekonsert
fredag
18:00

Det norske solistkor – Julekonsert

En makeløs førjulsopplevelse med Solistkoret, Ensemble Allegria, Gjermund Larsen og dirigent Grete Pedersen!

Eventbilde: Peter Jöback er tilbake med en helt spesiell julekonsert!
fredag
19:30

Peter Jöback er tilbake med en helt spesiell julekonsert!

Det er hele 14 år siden norgesvennen Peter Jöback var å se på julescenen, men endelig er han tilbake! Denne fredagen blir det one night only i Oslo Spektrum med den svenske stjernen.

Eventbilde: deLillos på Rockefeller
fredag
20:00

deLillos på Rockefeller

I fire tiår har deLillos vært et av landets viktigste pop- og rockband, og de har stødig levert kvalitet både tekstlig, musikalsk og kreativt.