Arrangementet er fullført.

Empty Bottles Broken Hearts – Albumslippfest hovedbilde
fredag 
21:00

Empty Bottles Broken Hearts – Albumslippfest

ntso

Empty Bottles Broken Hearts – Albumslippfest
+ Support: Marte Dæhlen
+ Klubb: Die With Yours Boots On

Internasjonalen, Oslo
Dørene åpner kl. 20.00
Inngang: 130,- (+ bill.avg)
Forsalg av billetter via TicketCo.no
ID: 20 år

Empty Bottles Broken Hearts har akkurat sluppet sitt andre album «Too Little Too Late», og fredag 29. april returnerer de til tigerstaden og Internasjonalen for å feire dette.

Gruppa har i løpet av de 10 siste årene staket seg ut en egen kurs innen den norske country-floraen som best kan beskrives som neo-honky tonk, og som står i sterk kontrast til alternativ-countryen og bluegrassen som lenge har preget storbyscenen.

Med albumet «Too Little Too Late» fortsetter de å levere kompromissløs, tradisjonstro honky tonk anno 2016 med fortellinger om ensomhet, mislykket kjærlighet, drikking og knuste drømmer. De tåredryppende tekstene til tross, «Too Little Too Late» gir deg lyst til å jekke en pils og glemme alle bekymringer.

Support: MARTE DÆHLEN
Etter et par måneder aleine i Nashville i fjor høst, kom Marte Dæhle hjem med enda litt mer country i hjertet og twang på stemmebåndet. Hun begir seg nå ut på relativt glatte veier som solo-artist og låtskriver, men har beholdt mye av de såre drømmene fra ei tapt tid som småbytrubadur. Marte er egentlig vokalist og gitarist i det politiske folke- og bluegrassorkesteret Albert og Elise, men jobber nå med ny musikk etter litt andre noter. Det er fortsatt country, det er ganske ekte og det er i hvert fall veldig hyggelig å høre på.

Klubb: DIE WITH YOUR BOOTS ON
Etter konsertene spiller Die With Your Boots On skiver hele natta. DWYBO er Oslos eneste countryklubb og trekker fulle hus med DJ Lempern, DJ Mats Finnerud og DJ Læms bak platespillerne. Det går i country, bluegrass, southern rock og den slags gode greier.

Ta med deg cowboybootsene og rockeføttene, det garanteres herved svært god stemning!

Relaterte saker

Eventbilde: Konsert med Leif Ove Andsnes
søndag
19:00

Konsert med Leif Ove Andsnes

Norges største internasjonale klassiskstjerne med Beethoven og Dvorák på programmet. Ekstrakonsert 19. april. Begrenset antall billetter – vær rask om du vil få med deg dette.

Eventbilde: Dance With A Stranger
fredag
20:00

Dance With A Stranger

I september får du oppleve herrene Øivind Elgenes, Frode Alnæs og Bjørn Jenssen sammen med fire musikere i en frisk og vitalisert utgave.

Eventbilde: Stein Torleif Bjella til Bærum Kulturhus
torsdag
19:30

Stein Torleif Bjella til Bærum Kulturhus

En av våre aller største visekunstnere leverer melodier og historier med en formidlingsevne som få er i nærheten av.