Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Elvis – The Musical hovedbilde
søndag 
19:30
Oslo Konserthus

Elvis – The Musical

”The King of Rock’n’Roll” lever videre i “Elvis – The Musical”. Denne energifylte musikalen byr på de største hitsene som ”Love me Tender”, ”Jailhouse Rock” og ”Heartbreak Hotel”. Flotte kulisser og fantastiske virkelighetstro kostymer sammen med originale videoklipp og foto, fører oss gjennom de mest betydningsfulle periodene av Elvis’ liv.

Elvis er tidenes mest suksessrike soloartist og har solgt over en milliard plater. For sine fans lever han stadig – i hvert fall i deres hjerter. Selv tre årtier etter sin død er hans musikk, hoftesving, sexappeal, stemme og show stadig uforglemmelig!

Elvis Presley blir spilt av ireren Grahame Patrick. Han ser forbausende lik ut til sitt store forbilde. Og spiller med både den yngre og den eldre Elvis med stor overbevisning. Men mest imponerende er stemmen hans som er så lik Elvis’ stemme at det nesten ikke er til å tro!

Historien om Elvis kan selvfølgelig ikke fortelles uten de som stod bak ”The King of Rock’n’Roll”. Colonel Tom Parker, mannen som kan ta en stor del av æren for hans suksess spilles av Alexander Gregor/ Ian Wood (det er på nåverende tidspunkt ikke besluttet hvilken av de to skuespillerne som er med på turnéen i Norge) og i rollen som henholdsvis Anita Wood og Priscilla Presley spiller Bridie June Rack.

Producenten Bernhard Kurz har skapt et enesteående minnesmerke for The King. Den to timer lange forestillingen lar Elvis musikalske liv passere i revy, bokstavelig talt, fra hans spede start med gospel og blues til hemningsløs rock’n roll!

I Elvis- The Musical blir tiden skrudd tilbake og musikken og stemningen fra ”The King” gjenoppstår. Kostymer, dans og sang sitter som et skudd og Grahame Patrick, den berømte Elvis performeren fra Las Vegas, imponert stort!

Relaterte saker

Eventbilde: Opplev Emma Steinbakken i Spektrum!
lørdag
18:30

Opplev Emma Steinbakken i Spektrum!

Norges nye superstjerne, Emma Steinbakken, til Oslo Spektrum!

Eventbilde: Oslo Internasjonale Kirkemusikkfestival
fredag
19:00

Oslo Internasjonale Kirkemusikkfestival

Oslo Internasjonale Kirkemusikkfestival arrangeres årlig over 10 dager i mars. Festivalens konserter holdes i hovedstadens kirker, med Oslo domkirke som hovedarena.

Eventbilde: Sophie Ellis-Bextor kommer til Oslo og John Dee!
fredag
20:00

Sophie Ellis-Bextor kommer til Oslo og John Dee!

Det er 20 år siden sist hun spilte på John Dee, så nå er det virkelig på tide med et gjensyn med discodronninga!