Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Elvis – The Musical hovedbilde
søndag 
19:30
Oslo Konserthus

Elvis – The Musical

”The King of Rock’n’Roll” lever videre i “Elvis – The Musical”. Denne energifylte musikalen byr på de største hitsene som ”Love me Tender”, ”Jailhouse Rock” og ”Heartbreak Hotel”. Flotte kulisser og fantastiske virkelighetstro kostymer sammen med originale videoklipp og foto, fører oss gjennom de mest betydningsfulle periodene av Elvis’ liv.

Elvis er tidenes mest suksessrike soloartist og har solgt over en milliard plater. For sine fans lever han stadig – i hvert fall i deres hjerter. Selv tre årtier etter sin død er hans musikk, hoftesving, sexappeal, stemme og show stadig uforglemmelig!

Elvis Presley blir spilt av ireren Grahame Patrick. Han ser forbausende lik ut til sitt store forbilde. Og spiller med både den yngre og den eldre Elvis med stor overbevisning. Men mest imponerende er stemmen hans som er så lik Elvis’ stemme at det nesten ikke er til å tro!

Historien om Elvis kan selvfølgelig ikke fortelles uten de som stod bak ”The King of Rock’n’Roll”. Colonel Tom Parker, mannen som kan ta en stor del av æren for hans suksess spilles av Alexander Gregor/ Ian Wood (det er på nåverende tidspunkt ikke besluttet hvilken av de to skuespillerne som er med på turnéen i Norge) og i rollen som henholdsvis Anita Wood og Priscilla Presley spiller Bridie June Rack.

Producenten Bernhard Kurz har skapt et enesteående minnesmerke for The King. Den to timer lange forestillingen lar Elvis musikalske liv passere i revy, bokstavelig talt, fra hans spede start med gospel og blues til hemningsløs rock’n roll!

I Elvis- The Musical blir tiden skrudd tilbake og musikken og stemningen fra ”The King” gjenoppstår. Kostymer, dans og sang sitter som et skudd og Grahame Patrick, den berømte Elvis performeren fra Las Vegas, imponert stort!

Relaterte saker

Eventbilde: Kammerkonsert #1 // Klassisk sommer på Sentralen
tirsdag
19:00

Kammerkonsert #1 // Klassisk sommer på Sentralen

I kveld er den en svensk stjernesopran, Elin Rombo, med sin norske ektemann, Anders Kjellberg Nilsson, i samspill med pianisten Sveinung Bjelland som står på programmet. Alle tre brenner for kammermusikk, og ønsker å ta publikum med inn i en magisk verden med disse verkene!

Eventbilde: Livemusikk i Vulkangata
fredag
17:00

Livemusikk i Vulkangata

Denne ettermiddagen får vi høre saksofonisten Dave Edge med venner fra scenen.
Det er gratis for alle og det blir garantert god stemning!

Eventbilde: Safa Fest 2022!
fredag
19:00

Safa Fest 2022!

En musikkfestival arrangert og laget av Safario, som samler alle sine nye favoritter på et sted for å lage den villeste konsertkvelden i Oslo. Alle er velkomne, og arrangementet passer best for de som er 16 og oppover!