Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Elvis Rockhouse Party 2014 hovedbilde
lørdag 
20:00

Elvis Rockhouse Party 2014

Elvis

ELVIS ROCKHOUSE PARTY 2014

“ELVIS PÅ NORSK” m/ KROM + GRACELAND MAYHEM ORCHESTRA + DJ KONGEN + ELVIS…

Elvis var ikke bare en genierklært artist innen Rock´n´Roll, men og en pioneér som dro igang hele rockesirkus-bransjen og dritsmart la inn bursdan sin ei uke etter nyttårsaften. Slik er det nå for 10. gang tradisjon blitt at Gamlas booking-agent innleder hvert nye konsertår med konsertfest og fullt hus, til ære for The King of Rock´n´Roll. Her stiller far sjøl som support med udødelige kule film og konsertopptak på storskjerm, samt at det bookes artister som utelukkende tolker Kongen på sin måte. Så sørger DJ Kongen for nachspiel med party-stemning, slitt dansegølv og enorm vekst i skosåle-bransjen.

KROM – “Rockabilly-Elvis” på norsk!
Krom er et nytt tilskudd i den norske rockabilly/americana-floraaen. Bandet skille seg ut ved å bruke morsmålet i en i all hovedsak amerikanifisert sjanger. Tekstlig forvalter de en slags humrende sosialrealisme på baksida av rekkehustilværelsen. Musikalsk sneier de innom de fleste sjangrene under roots-paraplyen, men med rotfeste i klassisk rockabilly.

Gracleland Mayhem 
har siden 2007 vært selveste husbandet på disse fabuløse Elvis-festene. Velsignet med en større spiseskje testosteron og den fandenivoldske spirit Kongen selv satte standarden for, gjør de egne kruttsterke versjoner av gullkorn, lånt fra den 711 låters store skattekista Elvis etterlot seg. Således har de ungått den kleine fella Elvis-kopistene har gått i ved å mislykket prøve å være Elvis på milimetern, men heller latt egne tolkninger fått utfolde seg til stor forlystelse for ivrige Elvis-fans.

Relaterte saker

Eventbilde: Superlørdag = Tippekampen på Vesper!
lørdag
16:00

Superlørdag = Tippekampen på Vesper!

Vesper Bar – din lokale bar i Bjørvika – en uformell møteplass hvor du kan nyte god mat og drikke og se fotball på storskjerm i eget chambre séparée!

Eventbilde: Punchline på SALT
lørdag
18:00

Punchline på SALT

En gang i måneden braker det løs på salt scene, med nye og etablerte komikere, for å gi deg lættis og good vibes.

Eventbilde: BMI – Verdens beste show 2
lørdag
21:00

BMI – Verdens beste show 2

BMI er endelig tilbake på Latter med oppfølgeren til «Verdens beste show» – «Verdens beste show 2»!