Søk i Aktiv i Oslo

ELVIS KARAOKE, QUIZ & ROCK`N`ROLL MEMORIAL PARTY hovedbilde

ELVIS KARAOKE, QUIZ & ROCK`N`ROLL MEMORIAL PARTY

G A M L A

Bar Man-Tors KL.12.00-00.30 + Fre & Lør KL.12-03

Grensen 1, Inng. Møllergt. v/Glasmagasinet Oslo
https://www.gamla.no
https://www.facebook.com/gamlabeatbar

FRE 16 AUG KL.20.00 – FRI ENTRÉ!
Om været er OK, bruker vi og bakgården!

ELVIS KARAOKE, QUIZ & ROCK`N`ROLL MEMORIAL PARTY!

Gamla kjører Karaoke-Konkurranser for de tøffe i storsalen, som kan velge i Elvis-låter fra de tre 10-årene – 50,60 og 70-tallet The King var aktiv, Quiz for de wannabe-vise i barområde inne og Rock´n´Roll for Dansegølv m/ DJ Kongen. Elvis dukker og opp i div klipp fra sin eventyrlige karriere på storskjerm og i PA-anlegget. Blant Quiz-premiene er gavebrev til Elvis-Cruiset på Stena Line 7-8 sept hvor og finalen i NM i Elvis Karaoke foregår.

På fredag er datoen 16 August, sannsynligvis den mest markante dagen i Rock´n´Roll-historien da verden i 1977 tok farvel med Rock´n´Roll-ikonet Elvis Presley.

I Memphis så vel som i Oslo og verden over kom nyheten som et sjokk da Elvis, bare 42 år gikk bort og siden er dagen blitt markert årlig verden over, ikke minst på Graceland, men og på Gamla. Sist gang var i 2002 og 2007, så da er det på tide å dra en Kongelig Fest igjen!

PROGRAM:
KL.20.00: ELVIS IN ACTON PÅ STORSKJERM
KL.22.00: QUIZ 1
KL.23.00: KARAOKE-KONKURANSE 1
KL.00.00: QUIZ 2
KL.01.00: KARAOKE-KONKURRANSE 2
KL.02.00: KARAOKE-KONKURANSE 3

Karaoke-konkuransen er åpen for alle å melde seg på, ja selv Kvinner oppfordres til å delta. Divas For Elvis bør her kjenne sin besøkelses-tid og bli The Female Elvis!!
Vinnerne kåres av publikums applaus og Gamlas Bar-jury.

DJ-Kongen spiller alt av Elvis i alle pauser og tar imot påmelding og valg av låt til Karaoke-konkuransene, samt deler ut Quiz-ark og penner. Din herlige stemme vil med Elvis backtracks på PA-anlegget rulle ut i rommet mens låttekstene du synger, ruller over vår storskjerm.

Kodeordet for barservering er:
U-HU-HUH, OOH YEEAAH!!
https://www.youtube.com/watch?v=U035RCjVKJU

Relaterte saker