Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Elektrostat Kick-off hovedbilde
fredag 

Elektrostat Kick-off

ntso

Elektrostat Kick-off

Elektrostat Festivalen inviterer til kickoff-fest fredag 16 mai. Her vil vi offentliggjøre de første artistene til årets festival, samtidig som Vanguard, Backwerkog The Depressed sørger for tidenes beste natt til 17. mai-fest. Samtidig har Elektrostat gleden av å kunngjøre ny venue, Vulkan i Maridalsveien 13.

Fredag 16. mai inviterer Elektrostat Festivalen til kickoff-fest. Her kan vi by på tre artister som både vil være kjente og kjære for alle Elektrostat-veteraner og en uforglemmelig opplevelse for alle nykommere.

Hovedattraksjon er svenske Vanguard, som består av Jonas Olofsson og Patrik Hansson. Vanguard spiller synthpop i stil med Mesh, Psyche, Spock og Elegant Machinery, en sjanger svenske band lenge har vist at de behersker til fingerspissene. Siden starten i 2011 har de rukket å gi de kritikerroste albumene Retribution og Sanctuary. Vanguard gjorde en forrykende konsert på fjorårets Elektrostat, og det er derfor en stor glede å ha dem tilbake i år. – Jeg gikk glipp av dem i fjor fordi jeg spilte plater akkurat da, så jeg ser frem til å se dem i år, sier festivalsjef Else Birgitte Remmen.

Backwerk består av Der Selbste Bäcker og Herr Doktor, og springer ut av en dyp kjærlighet til tysk bananøl, Sauerkraut og Brezel. Iført svart lakk og lær og matchende svarte kokkeluer knar de frem et svett og hardt bakverk inspirert av tidlig tysk synth som Kraftwerk og DAF.

I tillegg vil DJ Komputergirl og DJ Barbarella von Reichenstein sørge for å gjøre dette til tidenes natt til 17. mai.

Kickoff-festen vil finne sted på Pokalen, som ligger i Elektrostats nye hovedkvarter Vulkan, Maridalsveien 13.

Billetter koster kr. 100. Dørene åpner kl. 20.00. 20-års aldersgrense.

Sjekk ut Vanguard sine nettsider her >>

Eller hør musikken til Vanguard her >>

Her kan du sjeke ut nettsidene til Backwerk >>

Eller besøk facebook-siden til Backwerk her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Rossman @SALT
onsdag
19:30

Rossman @SALT

En kombinasjon av gode, ofte morsomme tekster og en rå spilleglede med et band som gir assosiasjoner til The Band og The E-Street band, gjør at dette er en populær og humørfylt konsertopplevelse for folk flest som liker god musikk.

Eventbilde: Agnostic Front @SALT
onsdag
20:00

Agnostic Front @SALT

Agnostic Front er kjent som «the godfathers of hardcore». Påvirket av punk-ånden, fant Agnostic Front raskt sin helt unike sound, dominert av fengende melodier, karakteristisk og aggressiv tromming – toppet med Roger Mirets vokal.

Eventbilde: Gratiskonsert med Hkeem 30. juni, billetter i døra!
torsdag
17:00

Gratiskonsert med Hkeem 30. juni, billetter i døra!

Du som er ung (13–18 år) i Oslo inviteres til en kveld stappfull av musikk, læring og moro!