Arrangementet er fullført.

Elektrostat Kick-off hovedbilde
fredag 

Elektrostat Kick-off

ntso

Elektrostat Kick-off

Elektrostat Festivalen inviterer til kickoff-fest fredag 16 mai. Her vil vi offentliggjøre de første artistene til årets festival, samtidig som Vanguard, Backwerkog The Depressed sørger for tidenes beste natt til 17. mai-fest. Samtidig har Elektrostat gleden av å kunngjøre ny venue, Vulkan i Maridalsveien 13.

Fredag 16. mai inviterer Elektrostat Festivalen til kickoff-fest. Her kan vi by på tre artister som både vil være kjente og kjære for alle Elektrostat-veteraner og en uforglemmelig opplevelse for alle nykommere.

Hovedattraksjon er svenske Vanguard, som består av Jonas Olofsson og Patrik Hansson. Vanguard spiller synthpop i stil med Mesh, Psyche, Spock og Elegant Machinery, en sjanger svenske band lenge har vist at de behersker til fingerspissene. Siden starten i 2011 har de rukket å gi de kritikerroste albumene Retribution og Sanctuary. Vanguard gjorde en forrykende konsert på fjorårets Elektrostat, og det er derfor en stor glede å ha dem tilbake i år. – Jeg gikk glipp av dem i fjor fordi jeg spilte plater akkurat da, så jeg ser frem til å se dem i år, sier festivalsjef Else Birgitte Remmen.

Backwerk består av Der Selbste Bäcker og Herr Doktor, og springer ut av en dyp kjærlighet til tysk bananøl, Sauerkraut og Brezel. Iført svart lakk og lær og matchende svarte kokkeluer knar de frem et svett og hardt bakverk inspirert av tidlig tysk synth som Kraftwerk og DAF.

I tillegg vil DJ Komputergirl og DJ Barbarella von Reichenstein sørge for å gjøre dette til tidenes natt til 17. mai.

Kickoff-festen vil finne sted på Pokalen, som ligger i Elektrostats nye hovedkvarter Vulkan, Maridalsveien 13.

Billetter koster kr. 100. Dørene åpner kl. 20.00. 20-års aldersgrense.

Sjekk ut Vanguard sine nettsider her >>

Eller hør musikken til Vanguard her >>

Her kan du sjeke ut nettsidene til Backwerk >>

Eller besøk facebook-siden til Backwerk her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Oslojazz 2021: Åpningskonsert
mandag
17:30

Oslojazz 2021: Åpningskonsert

Oslo Jazzfestival feirer i år sitt 35-årsjubileum og årets åpningskonsert er med Oslo Jazzensemble & Ola Kvernberg. 

Eventbilde: VoxLAB VårFEST 2021: The Extended Voice
tirsdag
19:00

VoxLAB VårFEST 2021: The Extended Voice

Foreningen VoxLAB arrangerer VårFEST for tredje år på rad og årets åpningskonsert er med Franziska Baumann, Nordic Voices/Electric Audio Unit, Natasha Barrett, Ruth Wilhelmine Meyer og Alex Nowitz.

Eventbilde: Konsert med Leif Ove Andsnes
søndag
19:00

Konsert med Leif Ove Andsnes

Norges største internasjonale klassiskstjerne med Beethoven og Dvorák på programmet. Ekstrakonsert 19. april. Begrenset antall billetter – vær rask om du vil få med deg dette.