Søk i Aktiv i Oslo

ElektroStat – Elvelangs hovedbilde

ElektroStat – Elvelangs

Elektrostat - Elvelangs

Den vakre årlige elvevandringen langs Akerselva er en magisk begivenhet med mange spennende happenings langs hele ruta.

Ved høstjevndøgn tennes tusenvis av fakler langs Akerselva og turveibelysningen slukkes. Du vil oppleve stemningsfull natur og spennende kunstneriske innslag. Alt begynner kl. 20 langs hele elva og du kan starte hvor du vil, men det anbefales å gå nedover.

ElektroStat tar selvsagt del av denne begivenhetsrike kvelden og byr på god stemningsfull musikk og performance på uteserveringen til Månefisken. Uteserveringen ligger perfekt til ved Akerselva med flott utsyn
til fossen og elvebredden.

ElektroStat på Facebook >>

Er du blitt sulten på veien får du kjøpt herlig mat fra thailandske Best Friend til en rimelig penge.

På scenen finner du norske LOVEPLANET og ESSENCE OF MIND:

Med sin mørke psykedeliske metal henter Loveplanet sin inspirasjon fra spenningen ved kombinasjonen av ulike krefter.
Loveplanet på Facebook >> 

Essence of Mind leverer en unik blanding av groovy elektrorock, sterke fengende melodilinjer og ganske enkelt god herlig synth.
Essence of Mind på Facebook >>

Bak miksepulten hører og ser du:
DJ Soulmachine
Ynge Farmen aka DJ Soulmachine har spilt på mange ulike klubbkonsepter, bla. Shadwlove, Club Forbidden, Gotham Nights, samt utesteder som Mono, Fisk og Vilt, Parkteateret,og Gamla. Sagt om DJ Soulmachine: «Selv om DJ Soulmachine er kjent og svært ofte er å se bak DJ spakene, har han musikalsk bredde, variasjon og takhøyde som nesten ingen er i nærheten av.»
DJ T1
Torje Norén aka DJ T1 (Ko5moS) er en av entreprenørene i Oslos elektronikascene, og har arrangert en rekker klubbarrangementer og parties. Under navnet T1 er han DJ på klubbkonsepter på Ko5moS, POGO LOCO og zooperdupie. Under Elvelangs vil T1 spille mørk ambient, dyp bass og twin peaks techno.

DJ. Gothminister
Bjørn Aleksander Brem aka DJ Gothminister leverer mørk hard industriell musikk. Og har en enomr stor oppslutning i både metal og elektro-miljøet. DJ Gothminister har spilt på både arrangementer som Inferno og ulike klubbkonsepter for ElektroStat. Her får du kveldens kanskje hardeste DJ-sett.
DJ. Oblelix
Tollef Ladehaug aka DJ Obelix serverer deg en dampende gryte med tung industri, i spedd mørk mystisk åttitalls-pop med mye sterkt krydder. Det smaker rart, men veldig, veldig godt.

Bli med på høstens vakreste eventyr!
CC. 50,-

For mer informasjon om Elvelangs:
https://www.facebook.com/pages/Elvelangs-i-fakkellys/119316451374
https://www.bydel-sagene.oslo.kommune.no/elvelangs/

Relaterte saker

Eventbilde: Fabelaktige dyr – fra jernalder og vikingtid
lørdag
00:00

Fabelaktige dyr – fra jernalder og vikingtid

Vikingene og deres forfedre så på dyr med ærefrykt og beundring. Bli med inn i en verden der forholdet til dyr var helt annerledes enn i dag.

Eventbilde: Besøk Teknisk museum denne helgen
lørdag
10:00

Besøk Teknisk museum denne helgen

Aktivitetsprogram for hele familien! Museet har fire etasjer med spennende utstillinger om teknologi, industri, vitenskap og medisin.

Eventbilde: Barnas Verksted på Sentralen
lørdag
11:00

Barnas Verksted på Sentralen

Barnas Verksted er Sentralens faste helgetilbud for barnefamilier, og er helt gratis!