Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Elektrisk afterwork! hovedbilde
fredag 
16:00
Brim Explorer

Elektrisk afterwork!

Elektrisk Afterwork med Bris, en stillegående hel-elektriske båt, er for deg som ønsker en eksepsjonell og sosial avslutning på arbeidsdagen!

Hver fredag hele året kjører Bris ettermiddagsturer mellom Aker Brygge og Sukkerbiten ved Operaen. Til tross for regn og sur vind ute, vil stemningen inne i BrimBar og panoramalounge være upåklakelig. Enten det er quiz eller DJ som er på tapetet, vil det være den beste måten å gå inn i helgen på i Oslo by.

På fredager kjører de fra Aker Brygge 16:00 og er på sukkerbiten kl 17:00. Du velger selv hvor lenge du vil være om bord, og hvor du vil gå av som gir deg fleksibiliteten du hadde hatt på land. Turen er gratis for gjester som bestiller noe i BrimBar.

Les mer.

Relaterte saker

Eventbilde: Velkommen til Norges råeste dinnerparty!
lørdag
18:45

Velkommen til Norges råeste dinnerparty!

Unn deg selv middag og show i verdensklasse på Wallmans! De har tatt årets show til nye høyder, så her får du garantert en energiinnsprøytning du kan leve lenge på!

Eventbilde: Fotballidiot – Fotballquiz på Brød & Sirkus
onsdag
18:30

Fotballidiot – Fotballquiz på Brød & Sirkus

Det blir kuriosa fra all verdens fotball, det blir gjester og det blir god stemning. Ikke nok med det; du kan vinne billetter for deg og laget ditt (4 pers.) til Premier League eller Bundesligaen.

Eventbilde: SENT – Kveldsarrangement med bar, spill, LEGO og quiz
torsdag
19:00

SENT – Kveldsarrangement med bar, spill, LEGO og quiz

Denne kvelden holder museet åpent til 23:00 med bar, LEGO, quiz og klassiske bordspill – i tillegg blir det lynkurs i programmering av algoritmisk kunst og VR-spill i Vitensenteret.