Arrangementet er fullført.

Eksklusiv festpremiere: Mary Poppins vender tilbake hovedbilde
torsdag 
19:00
ODEON Oslo

Eksklusiv festpremiere: Mary Poppins vender tilbake

ODEON Oslo inviterer til en eksklusiv festpremiere, 5 dager før selve premieren på «Mary Poppins vender tilbake». I den anledning blir det gjort ekstra stas på gjestene.

Det rulles ut rød løper, settes opp pressevegg med fotograf, og det skapes en magisk Mary Poppins-stemning på huset. De 50 første gjestene som viser billett i Oscar’s Bar, får en hyggelig overraskelse.

Sumo Restaurant like ved, byr på smakfulle overraskelser på vorspiel, så her kan det lønne seg å være tidlig ute!

▪️ Program for kvelden:
Vorspiel i Oscar’s Bar: 18:00
Premieutdeling før filmstart: 19:00

Kanskje kommer selveste Mary Poppins på besøk?

Om filmen

I «Mary Poppins vender tilbake» hentes magien og rikdommen fram fra PL Travers magiske bokunivers. Filmen finner sted under depresjonen i London på 1930-tallet, 24 år etter hendelsene i den første filmen. Michael Banks jobber for samme finansinstitusjon som sin far og lever fortsatt på 17 Cherry Tree Lane med sine tre barn, Annabel, John og Georgie og deres husholderske Ellen. Jane Banks følger sin mors fotspor og jobber for arbeidernes rettigheter og gir en hjelpende hånd til Michaels familie. Når familien opplever et tap, returnerer Mary Poppins med sine magiske evner og med hjelp av Jack bringer de glede og leken tilbake til hjemmet i Cherry Tree Lane.

Relaterte saker

Eventbilde: Omvisninger på Nationaltheatret
lørdag
12:00

Omvisninger på Nationaltheatret

Ser du etter noe å gjøre i Oslo? Bli med inn på Nationaltheatret, og opplev det magiske teaterhuset fra 1899 i detalj!  

Eventbilde: Buttons- og tegneverksted
lørdag
12:00

Buttons- og tegneverksted

Lag din egen button! Den kan være vakker, søt, tøff eller ha et viktig budskap. Du bestemmer! Museumsbutikken og kafeen i Botanisk hage holder åpent.

Eventbilde: Se Oslo gjennom øynene til en gatekunstner!
lørdag
14:00

Se Oslo gjennom øynene til en gatekunstner!

På denne turen viser Oslo Street Art Tours’ erfarne guider deg noen av de beste eksemplene på gatekunst og graffiti i Oslo.