Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

E.C Dahls Pop-Up Feast hovedbilde
torsdag 
18:30

E.C Dahls Pop-Up Feast

Velkommen til en kveld fylt med gastronomiske overraskelser. Her får du smake eksklusiv Beta-øl, møte E.C. Dahls bryggerimester, spise en nydelig fem retters middag kurert av en av Trondheims beste kokker på en unik lokasjon.

Velkommen til E.C. Dahls Feast Oslo.

Denne kvelden kommer kjøkkensjef Anders Myrstad fra bryggerirestauranten EC Dahls Pub & Kjøkken i Trondheim og bryggerimester Wolfgang Lindell fra E.C. Dahls bryggeri.

Dette er en opplevelse dere sent vil glemme og det er et meget begrenset antall plasser. Sikre deg din billett nå!

Mat og drikke inngår i prisen.

Når: 16. februar 2017
Tid: 18.30
Hvor: Oppmøtested står på billett. Det vil være buss til og fra oppmøtested.
Meny: Fem retter + drikke. Begrensede muligheter for tilpasset servering.

Pris: 495 Nok

Link til billettter>>

—————————

Anders Myrstad

Kjøkkensjef ved EC Dahls Pub & Kjøkken. Tidligere kjent som sous chef fra To Rom og Kjøkken. Anders er utdannet ved en av verdens fremste kokkeskoler – The Culinary Institute of America. Han har tidligere bodd i Brooklyn, og har lang erfaring som kokk både i Norge og New York.

Wolfgang Lindell

Wolfgang er en erfaren bryggerimester med god kunnskap til både tradisjonell og moderne brygging. Den 44 år gamle amerikaneren har de siste årene opparbeidet seg solid erfaring innen bryggerifaget. Wolfgang er utdannet bryggmester og malter i München. Han har også utdannet kjemiker og har jobberfaring fra alle deler av bryggprosessen, inkludert kvalitetskontroll, planlegging og innovasjon. Han har også vært foreleser på Scandinavian School of Brewing i København, for Hotellfaghøyskolen i Danmark og for ulike ølambassadørprosjekt i land som Russland, Kroatia, Kasakhstan og England

Relaterte saker

Eventbilde: Smaken av Oslo – glimt fra byens mathistorie
torsdag
00:00

Smaken av Oslo – glimt fra byens mathistorie

Mat er en sentral del av menneskelivet – og av byhistorien. I denne fotoutstillingen får du servert smakebiter fra Oslos mathistorie de siste 150 årene.

Eventbilde: Live Jazz i Oslo sentrum hver uke!
torsdag
19:00

Live Jazz i Oslo sentrum hver uke!

Brødrene Bergh har i flere år servert stemningsfull jazz til folket, og er definitivt jazzklubben i Oslo du bør stoppe innom. Her kan du nyte to ting som hører særs godt sammen – Stemningsfull jazzmusikk og nydelig mat!

Eventbilde: Afterwork med DJ på Gastroteket!
fredag
16:00

Afterwork med DJ på Gastroteket!

Gastroteket Vika har Afterwork med DJ hver torsdag og fredag. Kom og få servert nydelig mat og drikke på denne gastropuben med en helt unik atmosfære og stemning.