Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

E.C Dahls Pop-Up Feast hovedbilde
torsdag 
18:30

E.C Dahls Pop-Up Feast

Velkommen til en kveld fylt med gastronomiske overraskelser. Her får du smake eksklusiv Beta-øl, møte E.C. Dahls bryggerimester, spise en nydelig fem retters middag kurert av en av Trondheims beste kokker på en unik lokasjon.

Velkommen til E.C. Dahls Feast Oslo.

Denne kvelden kommer kjøkkensjef Anders Myrstad fra bryggerirestauranten EC Dahls Pub & Kjøkken i Trondheim og bryggerimester Wolfgang Lindell fra E.C. Dahls bryggeri.

Dette er en opplevelse dere sent vil glemme og det er et meget begrenset antall plasser. Sikre deg din billett nå!

Mat og drikke inngår i prisen.

Når: 16. februar 2017
Tid: 18.30
Hvor: Oppmøtested står på billett. Det vil være buss til og fra oppmøtested.
Meny: Fem retter + drikke. Begrensede muligheter for tilpasset servering.

Pris: 495 Nok

Link til billettter>>

—————————

Anders Myrstad

Kjøkkensjef ved EC Dahls Pub & Kjøkken. Tidligere kjent som sous chef fra To Rom og Kjøkken. Anders er utdannet ved en av verdens fremste kokkeskoler – The Culinary Institute of America. Han har tidligere bodd i Brooklyn, og har lang erfaring som kokk både i Norge og New York.

Wolfgang Lindell

Wolfgang er en erfaren bryggerimester med god kunnskap til både tradisjonell og moderne brygging. Den 44 år gamle amerikaneren har de siste årene opparbeidet seg solid erfaring innen bryggerifaget. Wolfgang er utdannet bryggmester og malter i München. Han har også utdannet kjemiker og har jobberfaring fra alle deler av bryggprosessen, inkludert kvalitetskontroll, planlegging og innovasjon. Han har også vært foreleser på Scandinavian School of Brewing i København, for Hotellfaghøyskolen i Danmark og for ulike ølambassadørprosjekt i land som Russland, Kroatia, Kasakhstan og England

Relaterte saker

Eventbilde: Lunsjkonsert: Bergen pianotrio
tirsdag
11:30

Lunsjkonsert: Bergen pianotrio

I Vinterhagen kan du nyte en god lunsj kombinert med fantastisk musikk.

Eventbilde: Kurs i street food
tirsdag
17:00

Kurs i street food

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

Eventbilde: Pastakurs – Kulinarisk Akademi
tirsdag
17:00

Pastakurs – Kulinarisk Akademi

Det blir en utfyllende demonstrasjon der du blir vist hvordan man lager pastadeig og du lærer om ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske. Etterpå deltar dere selv og lager forskjellige pastaretter.