Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Dream Theater i Oslo Spektrum hovedbilde
torsdag 
18:00
Oslo Spektrum

Dream Theater i Oslo Spektrum

Etter mer enn 15 millioner solgte plater og to nominasjoner til American Grammy, er Dream Theatre utvilsomt et av de mest etablerte hardrockbandene. 19. mai besøker de Oslo Spektrum!

I oktober 2021 ga de ut sitt femtende studioalbum kalt A View From The Top Of The World. Dette er den første platen de spiller inn i sitt nye studio DTHQ.

Bandets gitarist John Petrucci sier følgende om platen:
“Music has the power to speak to you on an emotional level. If we’re connecting with listeners emotionally through this record, I don’t think we could ask for anything more.»

Dream Theatre består av James LaBrie (vokal), John Petrucci (gitar), Jordan Rudess (keyboard), John Myung (bass) og Mike Mangini (trommer).

 

Very special guest: Devin Towsend

Devin Townsend har i over 25 år vært aktiv som vokalist, musikere, låtskriver, produsent og mye annet. Vi har satt ham som soloartist, i Devin Townsend Project, i Strapping Young Lad og mye annet og i tillegg som produsent. Til våren er det dags for hans 26. fullengder, når albumet Lightwork slippes. Nå får vi endelig sjansen til å oppleve dette unike multitalentet av en musiker når han er special guest til amerikanske Dream Theater på deres konsert i Oslo Spektrum.

Torsdag 19. mai 2022
Dørene åpner kl. 18.00
Ingen aldersgrense. Barn under 13 år må ha følge av voksen.

Relaterte saker

Eventbilde: Lekter’n Festival 2023
fredag
14:00

Lekter’n Festival 2023

Ta med deg dine beste venner og bli med på en rå fest på bryggekanten!

Eventbilde: Musikkfest Oslo 2023
lørdag
00:00

Musikkfest Oslo 2023

Bli med på Musikkfest Oslo og bli en del av Oslos pulserende musikkmiljø. Dette er en festivalopplevelse du ikke vil gå glipp av!

Eventbilde: Musikkfest Oslo: Barnekonsert med TOGET!
lørdag
14:00

Musikkfest Oslo: Barnekonsert med TOGET!

Ta med barna til Sentralen på Musikkfest Oslo, da blir det barnekonsert med TOGET og ellers skikkelig god stemning!