Søk i Aktiv i Oslo

Dragcore hovedbilde
lørdag 
20:00
SALT Arena

Dragcore

DragCore er en Oslobasert draggruppe, opprettet i 2020 som et initiativ for etablerende dragartister å utvikle sitt virke. Gruppen består av ti medlemmer, alle med variert erfaring og enda mer variert kunstnerisk uttrykk, samt nye gjesteartister fra dragmiljøet rundt i Norge til show som settes opp.

DragCores motto er “All drag is valid”, det vil si at gruppen satser på et variert ensemble bestående av drag queens, drag kings, drag things og andre typer dragartister. Dette fører til at gruppen får vist frem flere draguttrykk og legger til rette for et sterkt mangfold av artister og kunstutøvere. Medlemmene utvikler seg selv, sitt uttrykk og virke, og utfordrer sine egne grenser, samt definisjoner av hvordan dragkunsten kan se ut.

Vi har forberedet et helt spesielt show for Oslo Drag Festival og vi gleder oss til å feire med dere alle!

Velkommen til Oslo Drag Festival 29. – 30. juli 2022!

Oslo Drag Festival er et initiativ fra dragmiljøet om å skape Norges første og eneste festival for scenekunsten DRAG! Festivalens formål er å løfte frem og vise det Norge har å by på av drag og andre sceneuttrykk som tangerer mot drag og skeiv scenekunst.

ID: 20 år

Kreditering
Bilde: Karina Klingen Rønning, design: Remi Johansen Hovda

 

 

Relaterte saker

Eventbilde: RHYTHM @Brød & Sirkus
torsdag
19:00

RHYTHM @Brød & Sirkus

RHYTHM er stolte over å arrangere social i samarbeid med Brød og Sirkus! Det blir musikk, sosialdans og gode drinker i baren, med andre ord- en super opplevelse i et godt miljø.

Eventbilde: Family Reggae Disco – familieaktiviteter
lørdag
14:00

Family Reggae Disco – familieaktiviteter

Family Reggae Disco kommer til Sentralen med DJs og sirkusaktiviteter som både barn og foreldre kan prøve ut sammen, samt en danseverksted som alle kan være med på!

Eventbilde: Viewing party av RuPauls DragRace: All Stars 7 med live acts
lørdag
21:00

Viewing party av RuPauls DragRace: All Stars 7 med live acts

«House of Bredsmules» tar over lørdagskvelden i Pyramiden på SALT med Viewingparty av den seneste sesongen med RuPauls DragRace. I tillegg til videostream av ukas episode, disker artistene opp med et nytt live-show før hver episode.