Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Innspilling av dokumentarfilm Apophenia hovedbilde
torsdag 

Innspilling av dokumentarfilm Apophenia

 

Innspilling av dokumentarfilm Apophenia

Medieoperatørene byr på en annerledes, morsom og tankevekkende opplevelse!

Vi søker publikum til visningen av en reisedokumentar, kommentert live av en foredragsholder. Denne seansen vil bli filmet som en del av Aphophenia, en eksperimentell dokumentarfilm regissert av Håvard Fossum. Foredragsholderen vil utnytte forutsetningen om at dokumentarfilm skildrer virkeligheten til å påvirke hvordan dere opplever filmen.

Navnet på foredragsholderen holdes hemmelig frem til selve filmopptaket begynner, og grunnen til dette vil bli redegjort for i løpet av opptaket. Filmvisningen varer i en halv time og seansen avsluttes med en kort Q&A, etterfulgt av forfriskninger. 

For påmelding sende ditt navn, kontakt info og alder til Sarah Winge-Sørensen på sarah@mop.no.

Dato: tirsdag 17.des. kl 18.00 til 19.30
Sted: Kristian Augusts gate 23

Relaterte saker

Eventbilde: ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn
tirsdag

ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn

Et levende aktivitetssenter for barn. Her kan barna utfolde seg med kreative kunstaktiviteter, fysiske leker, fantasilek og gå på barnas egen kunstutstilling med prisvinnende og morsomme fotografier av dyr.

Eventbilde: Sing along-kino x GREASE
torsdag
18:00

Sing along-kino x GREASE

Gjør klar sangstemmen – 14. juli kan du synge for full hals til tidenes sommerfilm når Sentralen inviterer til sing along-kino med den populære sommermusikalen GREASE på storskjerm!

Eventbilde: West Side Story / Sommerkino på SALT
tirsdag
20:00

West Side Story / Sommerkino på SALT

I sommer viser vi et utvalg filmer på vår største scene, med mulighet for å kombinere filmopplevelsen med deilig mat, drikke, musikk og sommerstemning på kaikanten. Du må ta ut fribillett for å være sikret inngang.