Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Dokumentarfilm: 5 Broken Cameras hovedbilde
torsdag 

Dokumentarfilm: 5 Broken Cameras

På Litteraturhuset: 5 Broken Cameras

Filmvisning av 5 Broken Cameras på Litteraturhuset. En del av Human Rights, Human Wrongs Documentary Festival.

Filmen handler om den palestinske gutten Emad som får sitt første videokamera. På dette tidspunktet bygges det barrierer rundt landsbyen hans, som innbyggerne er sterkt i mot. I fem år følger Emad utviklingen med kameratet sitt, og setter på denne måten både seg selv, venner og familie i flere farlige situasjoner.

Human Rights Human Wrongs er den eneste filmfestivalen i Norden som hvert år vier hele sitt program til å belyse den aktuelle menneskerettighetssituasjonen i verden. Festivalen består av rundt 20 dokumentarfilmer, fordelt på fire tema: Ikkevoldelige revolusjoner, Status Illegal, Næringsliv og menneskerettigheter samt Kampen for rettferdighet. De fleste filmene er Norgespremierer.

Human Rights Human Wrongs arrangeres i samarbeid mellom Oslo Dokumentarkino, Menneskerettighetshuset i Oslo og Oslosenteret for fred og menneskerettigheter. Billetter til de ulike filmene og debattene kjøpes i døra.

Les mer om arrangementet 5 Broken Cameras på Litteraturhuset >>

Les mer om 5 Broken Cameras på Human Rights, Human Wrongs Documentary Festival >>

 

Relaterte saker

Eventbilde: ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn
tirsdag

ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn

Et levende aktivitetssenter for barn. Her kan barna utfolde seg med kreative kunstaktiviteter, fysiske leker, fantasilek og gå på barnas egen kunstutstilling med prisvinnende og morsomme fotografier av dyr.

Eventbilde: Sing along-kino x GREASE
torsdag
18:00

Sing along-kino x GREASE

Gjør klar sangstemmen – 14. juli kan du synge for full hals til tidenes sommerfilm når Sentralen inviterer til sing along-kino med den populære sommermusikalen GREASE på storskjerm!

Eventbilde: West Side Story / Sommerkino på SALT
tirsdag
20:00

West Side Story / Sommerkino på SALT

I sommer viser vi et utvalg filmer på vår største scene, med mulighet for å kombinere filmopplevelsen med deilig mat, drikke, musikk og sommerstemning på kaikanten. Du må ta ut fribillett for å være sikret inngang.