Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Dokumentar på Vika: Tvunget til taushet hovedbilde
torsdag 

Dokumentar på Vika: Tvunget til taushet

Dokumentarfilm: Tvunget til Taushet – Human Rights Human Wrongs Documentary Festival

Filmvisningen Tvunget til Taushet er en del av Human Rights, Human Wrongs Documentary Festival,  som foregår i Oslo fra 7. til 12. februar.

Dette er en film om krigsforbrytelser, ytringsfrihet og om mennesker som er villige til å risikere livet for å få fram sannheten. Filmen følger tre sri-lankiske journalister som har avdekket krigsforbrytelser begått av regjeringsstyrkene i krigen mot de tamilske tigrene. Journalistene har måttet flykte fra hjemlandet og lever nå i skjul. Etter filmen vil det  bli diskusjon, med Bashana Abeywardane, Beate Arnestad og Frances Harrison. Diskusjonen blir ledet av Sverre Tom Radøy fra Dagsnytt 18, NRK.

Les mer på Human Rights, Human Wrongs Documentary Festival sine hjemmesider >>

Bestill billetter til Tvunget til Taushet på Oslo Kino >>

Relaterte saker

Eventbilde: ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn
tirsdag

ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn

Et levende aktivitetssenter for barn. Her kan barna utfolde seg med kreative kunstaktiviteter, fysiske leker, fantasilek og gå på barnas egen kunstutstilling med prisvinnende og morsomme fotografier av dyr.

Eventbilde: Sing along-kino x GREASE
torsdag
18:00

Sing along-kino x GREASE

Gjør klar sangstemmen – 14. juli kan du synge for full hals til tidenes sommerfilm når Sentralen inviterer til sing along-kino med den populære sommermusikalen GREASE på storskjerm!

Eventbilde: West Side Story / Sommerkino på SALT
tirsdag
20:00

West Side Story / Sommerkino på SALT

I sommer viser vi et utvalg filmer på vår største scene, med mulighet for å kombinere filmopplevelsen med deilig mat, drikke, musikk og sommerstemning på kaikanten. Du må ta ut fribillett for å være sikret inngang.