Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

DJ Dan Bravo – Oslo Street Food hovedbilde
torsdag 
23:00

DJ Dan Bravo – Oslo Street Food

Dan Bravo er en av Norges mest ettertraktede DJs med over 150 jobber i året. Han har blitt et navn de fleste kjenner til både i Norge og rundt omkring i verden. Enten du finner han på en nattklubb i Hollywood i Los Angeles eller på en av de hotteste stedene i Paris, vet Dan Bravo å spille opp til en hvilken som helst fest eller stemning.

Dan Bravo er også en signert artist/produsent via Sony Music, har gått viralt på Spotify flere ganger og har nådd hele veien opp til “topp 20” i verden. Han ble raskt kåret til «Electronic Artist to Watch» av NRKP3 og har blitt listet flere ganger på NRKp3 med singler som “Loud” og “Cant Stop”.

Opplev Dan Bravo på Oslo Street Food torsdag 5. mai kl. 23.00 – 03.00.

Relaterte saker

Eventbilde: Afterwork med DJ på Gastroteket!
fredag
16:00

Afterwork med DJ på Gastroteket!

Gastroteket Vika har Afterwork med DJ hver torsdag og fredag. Kom og få servert nydelig mat og drikke på denne gastropuben med en helt unik atmosfære og stemning.

Eventbilde: Open Stage Karaoke – hver fredag og lørdag!
fredag
21:00

Open Stage Karaoke – hver fredag og lørdag!

Ta med vennegjengen eller kollegaer på karaoke! Her er det ‘open stage’, som betyr at scenen er din og at det bare er å fatte mikrofonen – og karaoken er helt gratis!

Eventbilde: Klosterenga park – åpningsfest
lørdag
13:00

Klosterenga park – åpningsfest

Oslo kommunes største kunstinvestering siden Vigelandsparken står snart ferdig. Den andre helgen i juni blir det gratis folkefest og offisiell åpning av skulpturparken og kunstbekken i Klosterenga park.