Arrangementet er fullført.

Dîner de vin med Chapoutier på Albert Bistro hovedbilde
lørdag 
17:00

Dîner de vin med Chapoutier på Albert Bistro

ntso

Chapoutier er en av de mest anerkjente vinprodusenter i Frankrike og den ledende produsenten Rhône-dalen.
Kunnskapsrike leverandører og sommelierer er tilstede under hele arrangementet.

Meny

Forrett: Tradisjonell Fransk Løksuppe
La Ciboise Blanc Luberon 2014

Hovedrett: Andeconfit med selleripure, rødvin og kirsebærsaus
La Petite Rouhe Crozes Hermitage 2016

Dessert: Husets utvalg av oster
Banyuls

Pris kr 549,- per person.
For bordreservasjon kontakt oss på bordbestilling@albertbistro.no eller telefon 21 02 36 30.

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs – Biff og bayer
fredag
17:00

Kurs – Biff og bayer

Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. 

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner

Julens etterdønninger: sterke og søte viner. Denne kvelden kan du lære mer om og smake på alt fra portvin til Banyuls.

Eventbilde: Kurs i street food
lørdag
13:00

Kurs i street food

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.