Arrangementet er fullført.

Digitalt vinkurs direkte med Merete Bø hovedbilde
torsdag 
19:00

Digitalt vinkurs direkte med Merete Bø

Mai er den måneden i året vi drikker mest musserende vin og det finnes mengder av bobler å velge mellom. Hvordan smake forskjell? DNs egen vinjournalist, og en av landets fremste eksperter på vin, lærer deg alt om musserende vin mens du smaker:

– Forskjellen på cava, prosecco og champagne
– Hvordan boblene lages og historien deres
– Hvordan åpne en flaske bobler korrekt
– Riktige glass til den beste smaksopplevelsen
– Tips til hvilken mat som passer til ulike typer musserende vin

All informasjon om kurset finner du ved å trykke på billettlenken.

Pris abonnenter: 99 kroner
Pris ikke-abonnenter: 179 kroner

Alle påmeldte får anledning til å se kurset i opptak. Tilgangen sendes i etterkant av sendingen.

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs – Biff og bayer
fredag
17:00

Kurs – Biff og bayer

Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. 

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner

Julens etterdønninger: sterke og søte viner. Denne kvelden kan du lære mer om og smake på alt fra portvin til Banyuls.

Eventbilde: Kurs i street food
lørdag
13:00

Kurs i street food

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.