Arrangementet er fullført.

Det beste fra P3-Christine på Rockefeller hovedbilde
torsdag 

Det beste fra P3-Christine på Rockefeller

cd

Rockefeller 21. mai 2015

Det beste fra P3-Christine på Rockefeller!

Hver eneste dag fronter Christine ny, norsk musikk på P3 og flere ganger i uken gir hun lytterne minneverdige liveøyeblikk fra kjente og kjære og nye, spennende artister.

Torsdag 21. mai tar hun med seg noen av de som har imponert aller mest i P3s studio for å lage minifestival på rockefeller.

Det blir korte konserter, coverlåter og musikalske overraskelser du garantert ikke får noe annet sted når Lars Vaular, Bendik, Astrid, Daniel Kvammen og flere (TBA) står på scenen.

Finn billetter her.

Tid fra kl. 20.00

Relaterte saker

Eventbilde: Røverstaden stand-up klubb
torsdag
20:00

Røverstaden stand-up klubb

Det blir nye komikere hver uke og fra scenekanten levers det en salig blanding av satire, galgenhumor, dagligdagse frustrasjoner, selvopplevde historier og punchlines.

Eventbilde: Grand Opening av La Fable 24. september 2021 
fredag

Grand Opening av La Fable 24. september 2021 

Rydd plass i kalenderen. Paris har ankommet Oslo! La Fable tatt den parisiske brasserie-atmosfæren til byen og det kokkeleres til perfeksjon på kjøkkenet med parisisk kjøkkensjef i spissen. Definitivt byens beste bar- og brasserie-nyhet.

Eventbilde: Oslo Byfestival
fredag

Oslo Byfestival

Oslo Byfestival er en byfest som inkluderer alt fra gode shopping- og serveringstilbud til konserter, stand-up, FMX-show, gaming, skatekonkurranser og mye mer.