Arrangementet er fullført.
Lær å lage de lekreste franske retter med Norges beste kokker ved Kulinarisk Akademi.
Deltakerne deles opp i fire grupper, som i fellesskap lager de lekreste retter ut av delikatessene. I tillegg får du oppleve de utrolig mange smaksnyansene som krydder og vin kan skape sammen med råvarene.
Til slutt setter dere selvfølgelig dere rundt bordet for å nyte det hele, sammen med matchende gode drikkevarer.
Pris: 1850,-
OsLove – byhistorie for begynnere- Få med deg historien bak dagens mangfoldige storby via app.
Vi viser den prisbelønte kortfilmen «Det ingen snakker om» produsert og regissert av Hansine Killingmoe Såstad. Hvorfor rammes så mange av senskader uten å være forberedt på det, og hvorfor blir det ikke pratet høyt nok om?
Egil Drillo Olsen er i vinden for tiden – nå har du sjansen til å møte ham på Hadeland Glassverk. I samtale med forfatter Alfred Fidjestøl får du høre om Egils liv og enestående karriere.