Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Depeche Mode – Telenor Arena hovedbilde
fredag 
18:00
Unity Arena

Depeche Mode – Telenor Arena

Legendariske Depeche Mode har annonsert sitt første liveshow på fem år! Deres «Memento Mor World Tour» besøker Norge og Telenor arena fredag 11. august 2023. Sist gang Depeche Mode besøkte arenaen var i 2013.

«Memento Mori Tour» vil være Depeche Modes 19. turné og deres første på over fem år! Bandets «Global Spirit Tour» i 2017-2018 var deres lengste hittil, og var en av det årets mest innbringende turnéer, som spilte 130 show for mer enn 3 millioner fans i Europa og Nord-Amerika.

Etter å ha solgt over 100 millioner plater og spilt for mer enn 35 millioner fans over hele verden, er Depeche Mode fortsatt i evig utvikling, og har en unik musikalsk innflytelse. De er en uutslettelig inspirasjon for både fans, kritikere og artister, Depeche Mode fortsetter for fullt med sitt nye album og storslåtte turné, som representerer starten på det nyeste kapittelet i en uforlignelig og varig arv.

Les mer her.

Relaterte saker

Eventbilde: Oslo Pride 2024 Åpningsfest
fredag
16:00

Oslo Pride 2024 Åpningsfest

Bli med å feire at Oslo Pride 2024 er i gang med 11 timer med fest på SALT. Det blir DJ-er på alle scener, sauna med DJ, karaokekøpp og konserter!

Eventbilde: OverOslo 2024
lørdag
15:00

OverOslo 2024

Velkommen til nye, store musikkopplevelser på toppen av Oslo!

Eventbilde: Sankthansfeiring på Henie Onstad – Gratis og åpent for alle!
søndag
18:00

Sankthansfeiring på Henie Onstad – Gratis og åpent for alle!

I år igjen inviterer Henie Onstad Kunstsenter til sankthansfeiring. Det blir aktiviteter for store og små, dans og musikk, og de håper det blir solskinn og folkefest!