Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Be Democracy – utstilling på Nobels Fredssenter hovedbilde
søndag 

Be Democracy – utstilling på Nobels Fredssenter

nobelsf

 

Nobels Fredssenter – Utstillingen Be Democracy. 

 

Hva har Ernas selfie, digital overvåking, å sjekke Facebook fra senga, fredsprisvinner Liu Xiaobo og Den arabiske våren til felles?

Svaret finner du i Nobels Fredssenters nye utstilling Be Democracy. Utstillingen utforsker hvordan sosiale medier endrer samfunnet og utfordrer makt, og publikum inviteres til å sette sitt preg på den ved nettopp å bruke sosiale medier.

Utstillingen Be Democracy er Fredssenterets store satsing i Grunnlovsjubileet, og utforsker hvordan sosiale medier endrer samfunnet og utfordrer makt.

Les mer på Nobels Fredssenter sine sider. 

Åpent tirsdag – søndag fra kl. 10.00 – 18.00. 

Relaterte saker

Eventbilde: Bli med på vårens beste gaming-festival!
lørdag

Bli med på vårens beste gaming-festival!

Opplev sluttspillet i Telialigaen i Oslo lørdag 28. mai og søndag 29. mai! Spill masse forskjellige spill, delta i aktiviteter og se Norges beste e-sportlag live som publikum.

Eventbilde: Plantemarked i Botanisk hage
søndag

Plantemarked i Botanisk hage

Denne dagen får du kjøpt planter som er dyrket frem i våre veksthus av ildsjeler i Botanisk hages Venneforening. Her kan du finne planter som ikke er vanlige på de fleste hagesentre.

Eventbilde: Sommermarked på Bærums Verk
lørdag

Sommermarked på Bærums Verk

Velkommen til et spennende sommermarked. Her kan du oppleve boder med mat, håndverk, kunst og andre spennende varer, i tillegg til de allerede etablerte butikkene på Bærums Verk.